OMG! Dineren op de zeebodem wordt een feit

10 augustus, 2018 door Girlscene RSS 0

Een hapje eten tussen de vissen en een bakkie doen tussen de gokkasten in een casino. Nog even en het kan straks allemaal. Er opent namelijk een 360 graden restaurant waar dit allemaal werkelijkheid wordt. Één ding is zeker: als je een etentje wil om nooit meer te vergeten, moet je echt een bezoekje brengen aan dit restaurant. Trommel je date maar op, want hier móét je naartoe. 

Je stokbrood met kruidenboter eten op de zeebodem, biefstuk in een museum en de chocolademousse voor de Eiffeltoren. Het duurt niet lang meer en dan opent het 360 graden restaurant in Eindhoven. Het concept werkt als volgt: je zit aan een lange tafel en de beamers om je heen zorgen voor een levensechte lichtshow, zodat het lijkt alsof je opeens in een andere wereld bent. Hoe gaaf is dat?! Het Diner in Motion werd al tijdelijk uitgewerkt in Utrecht, maar verhuist nu naar Eindhoven. 

Het wordt geen standaard restaurant. Bezoekers moeten vooraf reserveren, omdat het een show is met een vaste begin- en eindtijd. Het is een pand van 900 vierkante meter en per tafel is er plek voor 38 gasten. Trommel je vriendinnengroep maar bij elkaar, want dit wordt een ervaring om nooit te vergeten. 
 

Beeld: iStock | Bron: ed.nl

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën