Onthuld: ‘Monica Geuze eet nooit haar bord leeg’

16 augustus, 2017 door Girlscene RSS 0

Denk je aan Monica Geuze, denk je aan McDonald's en Red Bull. Monica schaamt zich niet voor haar eetgedrag en laat dan ook regelmatig in haar vlogs zien dat ze ontbijt bij McDonald's, liters Red Bull drinkt en regelmatig fancy uiteten gaat. Erg frustrerend voor sommige mensen, want het lijkt alsof de vlogster geen grammetje aankomt. Heeft Monica gewoon geluk of laat ze al haar eten staan?

Als je Monica's vlogs kijkt krijg je niet het gevoel dat ze te weinig eet, integendeel zelfs. Je wordt overspoeld met eten in haar vlogs en wij zijn stiekem best jaloers als ze weer fancy uiteten gaat. Je gaat er vanuit dat ze al het lekkers in haar video's natuurlijk ook gewoon op eet. Want hey, waarom zou je eten bestellen om vervolgens te vertrekken zonder ook maar een hap te hebben genomen? Toch blijkt dit regelmatig te gebeuren in de blog- en vlogwereld en worden er borden veel eten weggegooid omdat ze alleen zijn gebruikt om zo de 'perfecte' Instagramfoto te creëren. 


Alleen voor de foto

Influencers bestellen soms zelfs meerdere(!) gerechten in een restaurant, maken er foto's van en verlaten de tent weer zonder het aan raken. Dat dit écht gebeurt blijkt uit een Tweet van een werknemer van restaurant George in Amsterdam. Een hotspot waar regelmatig celebs zijn te vinden als we Instagram mogen geloven. De werknemer plaatste zeven dagen geleden een foto van Monica's Instagramaccount gemaakt in het restaurant waar hij die dag aan het werk was, met daarnaast een foto van het bord pasta dat Monica die dag bestelde. Dit volle bord haalde hij van tafel nadat de dames waren vertrokken. Hmm, zo blijkt maar weer dat alles toch niet zo perfect is als het lijkt op Instagram.

Beeld: Bruno Press | Bron: Shownieuws.nl

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën