over ons

oktober 9, 2012 van: Reacties uitgeschakeld voor over ons

Nieuwsmash is een vrij en open nieuwsforum en brengt informatie over lifestyle en entertainment, trends en gadgets, zakelijke berichten en economie, marketing en MKB,  en veel meer. Daarnaast biedt Nieuwsmash aan bezoekers die een goed verhaal, artikel of ander bericht hebben op onze site hét platform (na registratie) om deze informatie te delen met anderen.

Nieuwsmash verzamelt nieuws en berichten van o.a. nieuwssites, forums en blogs uit Nederland, België en ver daarbuiten. De informatie wordt gerangschikt naar onderwerp om deze overzichtelijk aan de bezoeker te kunnen aanbieden.

Als het bericht de bezoeker interesseert kan hij/zij eenvoudig ‘doorlinken’ naar het oorspronkelijke bericht om meer over het onderwerp te weten te komen.

Als open nieuwsforum staat Nieuwsmash natuurlijk altijd open voor suggesties en ideeën.

online adverteren www.zanox.nl
Geef commentaar op "over ons"

Reacties niet meer mogelijk.

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën

Sorry, uw zoekargument(en) leveren geen resultaten op.