Razer strikt e-sports team​ Evil Geniuses, uit San Francisco​, voor 2 jaar

22 mei, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Team Razer is een nieuw partnerschap gestart met Evil Geniuses (EG), een van de langst bestaande professionele e-sports-teams met een wereldwijde schare supporters. De samenwerking komt net op het moment dat het Dota 2-team van Evil Geniuses zich heeft gekwalificeerd voor The International 2019. Dit team is de afgelopen jaren de meest consistente deelnemer van dit intense toernooi geweest en heeft in de laatste vijf edities gemiddeld een top 5-positie behaald.

Evil Geniuses

Razer voorziet Evil Geniuses de komende twee jaar voor alle trainingen en toernooien van randapparatuur die de bijzondere uitdagingen van e-sports aankan, waaronder hoofdtelefoons, toetsenborden, muizen en muismatten.

Evil Geniuses staat bekend om zijn Dota 2- en Call of Duty (COD)-teams en heeft ook teams voor Fortnite, Rocket League, Rainbow Six: Siege, Artifact, Smash Bros. en Street Fighter V. Tot de belangrijkste resultaten behoort de overwinning van The International 2015 Dota 2 Championship en Call of Duty World League Championship 2018. Zijn Dota 2-team werd onlangs derde op de MDL Disneyland Paris Dota 2 Major en gaat in topvorm naar The International 2019.

“Team Razer is er trots op om op het hoogste niveau van e-sports samen te werken met Evil Geniuses”, aldus David Tse, Global Director voor e-sports bij Razer. “De passie en toewijding van de spelers inspireert ons altijd en ons partnerschap zal worden gevoed door de beste e-sports-technologie en -vaardigheden.”

Dota 2-team

Het EG Dota 2-team is opgebouwd rondom twee stersporters: Artour “Arteezy” Babaev is een in Oezbekistan geboren Canadees met meer dan een half miljoen livestream-volgers. Syed Sumail “SumaiL” Hassan, het Pakistaanse e-sport-wonderkind, werd de jongste speler die The International Dota 2 won en op 16 jarige leeftijd de jongste die meer dan 1 miljoen dollar aan e-sport-winsten behaalde. Wanneer dit jaar in augustus The International van start gaat en Team EG het opneemt tegen enkele van 's werelds beste Dota 2-teams, zullen alle ogen op hen en hun teamgenoten gericht zijn.

COD team

EG's COD team is gevormd rond een duo van tweevoudig COD-wereldkampioenen, Jordan “JKap” Kaplan (2015, 2016) en Bryan “Apathy” Zhelyazkov (2016, 2018). Zij zijn de enige twee spelers die aan drie opeenvolgende Call of Duty Championship Grand Finals hebben meegedaan, waarbij JKap ook het record voor de meeste grote finales van alle COD-spelers (vier) in handen heeft. De 5-koppige ploeg wordt versterkt door een andere COD-wereldkampioen, Dillon “Attach” Price, de jongste speler die ooit een COD Championship (2015, op 18-jarige leeftijd) heeft gewonnen.

Samenwerking met Team Razer

“De samenwerking met Team Razer is ongelooflijk waardevol”, aldus Phillip Aram, COO van Evil Geniuses. “Razer's high-performance gaming-apparaten zijn van de hoogste kwaliteit en geven onze spelers een duidelijk voordeel. Razer is het perfecte merk om onze succesverhalen mee voort te zetten en te strijden voor een nieuwe overwinning bij The International.”

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën