Remake van The Lion King vanaf deze week in de bioscoop

15 juli, 2019 door Irene Boskma 0

The Lion King is zonder twijfel één van Disney's grootste successen. De film, in 1994 uitgebracht, won Oscars en Golden Globes. Het was tot 2002 de meest succesvolle animatiefilm, daarna nam Finding Nemo het stokje over. Ook de muziek in de film maakte indruk: iedereen kent de nummers van Elton John wel, zoals Can you feel the love tonight en Circle of Life.

In ons land was de afgelopen jaren de musical over The Lion King te zien en deze week verschijnt de remake van de film in de bioscoop. Bijna niemand hield het in 1994 droog tijdens de film, waarin we zien hoe leeuw Simba volwassen wordt terwijl zijn vader (Mufasa) door zijn 'slechte' broer Scar van de troon wordt gestoten.

online adverteren www.zanox.nl

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën