Reminder! De eerste aflevering van Riverdale seizoen 2 staat NU op Netflix

12 oktober, 2017 door Girlscene RSS 0

Het moment is eindelijk daar: Riverdale is terug! De eerste aflevering van het razendspannende tweede seizoen staat nu op Netflix. App je vriendinnen, vanavond kijken jullie - inclusief popcorn - naar een gloednieuwe aflevering van Riverdale!

We kijken al maanden uit naar het nieuwe seizoen van Riverdale. Niet gek, want het eerste seizoen eindigde met een flinke cliffhanger. Even een opfrisser: Archie's vader Fred werd bij Pop's neergeschoten. De vraag is niet alleen hoe het nu met hem gaat, maar ook wie in hemelsnaam de dader is. En dankzij verschillende trailers weten we dat het tweede seizoen weer net zo spannend is. Enne... er zou zelfs sprake zijn van een bruiloft! 

Wat er écht gaat gebeuren? Dat kun je vanaf vandaag zien op Netflix. Hoera!

Beeld: Brunopress

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën