Rood hoofd na het sporten? Dat is dus hartstikke gezond!

15 mei, 2019 door Girlscene RSS 0

De zomer is in zicht en dat betekent dat we ons allemaal weer naar de sportschool slepen voor een flinke workout. Waar de een geen druppeltje zweet tijdens dat heftige lesje bodypump, zweet jij als een otter en heb je een hoofd als een tomaat. Zo oneerlijk! Herkenbaar? Dat is gelukkig helemaal niet erg, maar juist gezond!

Rood hoofd tijdens het sporten is gezond
Krijg jij na vijf minuten hardlopen al een hoofd als een tomaat? Heb jij al van alles geprobeerd, maar loop jij gewoon standaard met een rood hoofd rond in de sportschool? No worries, veel meiden hebben dit en dat is helemaal niet erg. Integendeel zelfs! Meiden die snel een rood hoofd krijgen hebben juist een goede doorbloeding. Dit komt omdat je lichaam tijdens het sport druk bezig is meer bloed naar je spieren te pompen, waardoor de bloedvaatjes in onder andere onze wangen wijder worden. Dit zorgt dus voor die rode blos op je wangen.

Ps: wist je dat dit op langetermijn zorgt voor minder rimpels? Yay! Met deze tips geniet je nog meer van het sporten.

rood hoofd sportenBeeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën