Samsung heeft een smartphone gemaakt die niet op internet kan

16 april, 2018 door Nichal Joosse 0

Als er toch één ding is dat je verwacht van een hedendaagse smartphone dan is het wel verbinding met het internet. Verbazingwekkend genoeg lijkt er een markt te zijn voor een apparaat dat helemaal een smartphone is, maar dan zonder 3G, 4G of zelfs WiFi! Die telefoon heet de Galaxy J2 Pro en is nu te krijgen in Korea.

Voor wie zou zo'n telefoon zijn? je kunt denken aan kinderen die wel moeten kunnen bellen maar verder geen apps nodig hebben, ouderen die het allemaal maar ingewikkeld vinden, dat internet, of mensen die zeker willen zijn dat hun telefoon niet gecompromitteerd kan worden. Samsung heeft echter een andere doelgroep gevonden waar deze telefoon handig voor zou kunnen zijn: studenten.

J2-Pro_black-825x550
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën