Seetroën: hét wondermiddel tegen wagenziekte?

19 juli, 2019 door Rowan Lens 0

Klamme handen, duizelig, misselijk, overmatig zweten en in het ergste geval zelfs overgeven. Je herkent je hier direct in wanneer je er last van hebt: wagenziekte. Het zal je verbazen hoeveel mensen ongemakken ervaren tijdens de kortste autoritjes. Van het onbestemde gevoel tot het altijd maar moeten Bobben om ziek worden te voorkomen. Autofabrikant Citroën claimt de oplossing te hebben met de Seetroën (ja, echt). Een bril speciaal tegen wagenziekte.

Wagenziekte

In de auto kunnen je zintuigen moeilijker vaststellen waar (vooral onverwachte) bewegingen vandaan komen. Dat is alles wat je ziet met je ogen en wat je voelt met je evenwichtsorgaan. Het gevolg is een oriëntatieprobleem. Die problemen met oriënteren veroorzaken de typische klachten die je ervaart bij wagenziekte: waaronder zweten, duizeligheid en misselijkheid.

De oplossing: de Seetroën bril

Citroën is nu misschien wel de redder in nood! Eerlijk is eerlijk, als je een beetje sceptisch bent begrijpen we dat wel. Het is niet echt een kek montuur dat je graag op je neus zet. De Seetroën heeft op z’n zachts gezegd een bijzonder uiterlijk. Maar: iedereen met wagenziekte zal hoogstwaarschijnlijk hetzelfde zeggen, als het helpt…

Seetroën-bril-montuur.
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën