Sega gaat zelf een (echte) Sega Megadrive Mini maken

16 april, 2018 door Nichal Joosse 0

Na het doorslaande succes van de NES en SNES Mini kon het niet uitblijven. Na de ietwat mindere C64 Mini komt er nu ook een Sega Megadrive Mini. Dat zou een stuk beter moeten worden, want de catalogus van goede games uit die generatie is meer dan voldoende om een gaaf apparaatje te maken en in tegenstelling tot de al beschikbare 'neppe' Mini Megadrives dit keer in samenwerking met Sega.

Het belangrijkste is natuurlijk wat er aan spellen bij zit. Dat is nog niet helemaal duidelijk, want de aankondiging in Japan was eigenlijk niet veel meer dan aangeven dat het ding er komt, in eerste instantie ook alleen in Japan. De rechtenkwesties als het gaat om oudere games liggen vaak wat gecompliceerd, omdat veel van de uitgevers van toen niet meer bestaan en je dan ingewikkeld moet gaan doen om de rechten voor een game te krijgen.

In Japan is dat wat makkelijker, dus dat betekent dat de consumenten daar zeer zeker een hele gave line-up gaan krijgen, niet in de laatste plaats omdat Sega Japan toch ook een hele hoop van de klassiekers op de console heeft gemaakt.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën