Shirley doet nu ook boekje open over haar relatie met Damian

11 september, 2019 door Girlscene RSS 0

In aflevering 11 van Temptation Island zette Shirley een punt achter de relatie met Damian, dus wij weten het zeker: aflevering 12 wordt héftig. Wij gaan hier nog niks spoilen, maar willen het wel even hebben over de relatie. Gisteren schreven we al dat Damian vertelde dat ze eigenlijk al geen relatie meer hadden voor Temptation Island en nu doet ook Shirley een boekje open over de relatie.

Relatie Damian en Shirley
Dat de relatie tussen Damian en Shirley niet helemaal lekker zat voordat ze meededen aan Temptation Island is duidelijk. Het lijkt er zelfs op dat het al uit was, voordat ze naar het eiland gingen. Of het uit was of niet, Shirley zette er in ieder geval in aflevering 11 definitief een punt achter en dat had ze eigenlijk veel eerder willen doen. ''Ik heb zeker wel spijt van hoe ik sommige dingen heb aangepakt, en dit is er wel één van, ja.'' Ook geeft Shirley toe dat ze elkaar voor Temptation Island al lang niet hadden gezien, dit omdat ze constant ruzie hadden. ''Het ging helemaal niet meer goed en zouden ook uit gaan zoeken of het nog wel zin had om samen verder te gaan, na wat er allemaal gebeurd was in Nederland.''

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

shirley damian temptation island

Shirley en verleider Daan
Het lijkt erop dat Shirley inmiddels een stuk gelukkig is met niemand minder dan verleider Daan. Hij wilde blijkbaar wél met Shirley naar De Apenheul ;-).

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën