Shoppen via Instagram stories?

13 juni, 2018 door Redactie Dutchcowboys 0

Instagram gaat de shopping mogelijkheden uitbreiden. Naast het shoppen van looks via de feed, kun je binnenkort ook via 'verhalen' shoppen. Er komen stickers met een icoontje van een tas. Gebruikers kunnen op de sticker klikken om meer informatie over het product te krijgen.

Mensen bekijken vaak de Stories van merken om te zien welke producten er zijn. Een slimme zet dus van Instagram om mensen aan het online winkelen te krijgen. De shopping via Instagram Stories zal eerst voor een aantal grote merken worden ingezet, zoals Adidas, Louis Vuitton en Aritzia. Na verloop van tijd zal deze optie waarschijnlijk ook voor gewone gebruikers open zijn.

Instagram_shopping
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën