Show je kamer: Renske

14 maart, 2019 door Girlscene RSS 0

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Renske

Hi girlscene, 

Mijn naam is Renske en ik ben 19 jaar oud. Ik wil graag mijn kamer laten zien omdat mijn kamer eigenlijk erg klein is, maar ik er toch wat leuks van gemaakt heb. Tot kort geleden was ik niet blij met mijn kamer en schaamde ik me ervoor als er iemand op mijn kamer kwam. Toen heb ik heel mijn kamer omgegooid en ben ik gaan kijken voor goedkope, maar wel leuke items. Daarom shop ik graag accessoires bij de action en bij kleine winkeltjes. Sommige items zijn als je ze combineert super leuk voor weinig geld. Omdat ik niet zo'n grote kamer heb zit ik bijna altijd op mijn bed, daarom is dat ook gelijk mijn favoriete plekje! 

Renske

show je kamershow je kamershow je kamer
show je kamershow je kamershow je kamershow je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën