Smartphones op het MWC vooral een Chinese aangelegenheid

19 februari, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Maandag 25 februari start hét jaarlijkse event voor de telecom business. Providers, smartphone fabrikanten, app-ontwikkelaars, netwerk leveranciers en iedereen die zichzelf belangrijk genoeg vindt verzamelen zich een week in Barcelona voor het Mobile World Congress. Daar worden de nieuwste toestellen, ontwikkelingen en telecomtrends aan de wereld getoond.

Jarenlang stond de dag voor aanvang van het MWC in het teken van de grote en kleinere toestel fabrikanten die daar hun nieuwste (smart)phones presenteerden. De afgelopen jaren hinken vooral de twee grote merken op twee gedachten. Soms presenteren Samsung en Huawei hun nieuwste vlaggenschepen rondom het MWC en soms doen ze dat op een eigen moment, vlak voor of na ‘Barcelona’.

Dit jaar onthult Samsung de nieuwste Galaxy S10 serie vier dagen voor aanvang van het MWC en heeft Huawei ervoor gekozen om de P30 ook niet in Barcelona te onthullen maar een maand later, 26 maart, in Parijs. Dat wil niet zeggen dat de Chinese nummer twee van de wereld in Barcelona geen toestelnieuws heeft. Daags voor de aanvang van het MWC, op de traditionele persdag, presenteert Huawei daar namelijk iets opvouwbaars. Dat is althans wat we af kunnen leiden uit de teaser die de fabrikant enkele weken geleden online zette.

Huawei-Foldable-MWC-Teaser
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën