Social Media

Gamification: 5 basisregels om het niet te laten mislukken

Door: FrankWatching   / 19 augustus, 2017  
Er is een stijgende lijn in het gebruik van gamification bij organisaties, concludeert onderzoeksbureau Gartner. Het bureau waarschuwt ook: organisaties die willen meeliften op het succes, zetten gamification vaak te snel en ondoordacht in. Daardoor halen ze de bedrijfsdoelstellingen niet. Zorg ervoor dat jouw gamificationproject níét op zijn gat gaat, lees de vijf basisregels voor […]..
lees verder

Je website personaliseren: leer van Rabobank, Zalando & meer [7 tips]

Door: FrankWatching   / 18 augustus, 2017  
Personalisatie is een middel dat marketeers in staat stelt om content veel dichter bij de wensen en behoeften van een bezoeker te brengen. Het is het einde van de statische communicatie, de one-size-fits-all-gedachte. We gaan over naar een unieke ervaring voor iedere bezoeker. Dat klinkt als een oud verhaal, maar ondanks de beschikbaarheid van technieken, doen […]..
lees verder

Hoe Facebook Watch de aanval inzet op YouTube, Netflix & tv

Door: FrankWatching   / 17 augustus, 2017  
Waar Facebook voornamelijk een platform was voor het delen van je dagelijkse bezigheden, merken we allemaal dat video een steeds prominentere rol is gaan spelen in de module voor user generated content. Onze tijdlijn staat zo vol met videocontent dat we die foto’s van het nieuwe huis van onze vriend of vriendin net even over […]..
lees verder

Microservices voor je IT-oplossingen: 7 dingen om rekening mee te houden

Door: FrankWatching   / 16 augustus, 2017  
Veel organisaties werken met monolithische IT-oplossingen: oplossingen uit één stuk. Als je een grote toepassing nodig hebt, zijn deze oplossingen makkelijk te ontwikkelen, te testen en uit te breiden. Tegelijkertijd zit in dat laatste voordeel ook het nadeel: na verloop van tijd wordt het systeem vaak te complex. En voor je het weet kan dit […]..
lees verder

Waarom employee advocacy niet in je marketingplan mag ontbreken

Door: FrankWatching   / 16 augustus, 2017  
Employee advocacy heeft niet alleen invloed op het bereik, maar ook de geloofwaardigheid, verkoopresultaten, klantloyaliteit en medewerkersbetrokkenheid van je merk. Tijd om het toe te voegen aan je marketingplan. Maar de rol van de marketingcommunicatiemedewerker moet dan wel mee veranderen. Sterke focus op traditionele middelen zorgt voor blinde vlek Of je nou operationeel of strategisch […]..
lees verder

Attent zijn & verrassen: zo pakt Greetz online marketing aan [podcast]

Door: FrankWatching   / 15 augustus, 2017  
Een bloemetje, een flesje wijn, chocolade of ‘gewoon’ een kaart. Iedereen vindt het leuk om verrast te worden. En als jij de verzender van de verrassing bent, dan ben je maar wat blij als je last minute nog een presentje of kaartje kunt versturen en dat het nog op dezelfde dag aankomt. Erg prettig als […]..
lees verder

Gepersonaliseerde video: 10 toepassingen om mee op te vallen

Door: FrankWatching   / 15 augustus, 2017  
We worden overspoeld door marketingcontent. Gemiddeld ontvang je zo’n 85 werkgerelateerde e-mails per dag. Marketeers hebben daarnaast gemiddeld slechts een doorklikratio van 1,5 procent op marketingcampagnes. Dat is de norm, maar dat kan natuurlijk beter! In dit artikel leg ik uit hoe gepersonaliseerde video hier verandering in kan brengen. Het personaliseren van content is hot, […]..
lees verder

Customer journey analytics: inzicht in klantreizen met actuele data

Door: FrankWatching   / 14 augustus, 2017  
De manier waarop consumenten omgaan met merken is snel aan het veranderen. Tijdens het aankoopproces komen consumenten via verschillende kanalen in aanraking met een merk en laten ze talloze digitale sporen achter. Deze informatie wordt, in een customer journey map, nu al door sommige bedrijven gebruikt om het klantgedrag beter te begrijpen en de ervaring […]..
lees verder

Summerreads: dé trends, tips & tricks voor social media

Door: FrankWatching   / 14 augustus, 2017  
Nog eventjes en de zomervakantie is écht voorbij. Stap jij weer vol frisse moed je kantoor binnen? Neem dan even de tijd om te bepalen waar je staat. Ben je op weg om je doelstellingen te behalen? Wij zetten voor jou de beste, belangrijkste en handigste artikelen op het gebied van social media op een rij. […]..
lees verder

Online pre-suasion: 5 succesvolle voorbeelden voor meer conversie

Door: FrankWatching   / 13 augustus, 2017  
Goed bezig met je conversie? Die kan nog veel hoger, kan ik je vertellen. Onzin, denk je misschien. Ik doe al van alles om mijn klant over de streep te trekken. Heel goed! Met de inzichten van dr. Robert Cialdini over pre-suasion doe je hier nog een schepje bovenop. Deze 5 succesvolle voorbeelden leveren ook […]..
lees verder

Steenpapier & 5 andere duurzame ideeën voor je events

Door: FrankWatching   / 12 augustus, 2017  
Evenementen en festivals zijn geweldig om te bezoeken. Vol energie en inspiratie ga je aan het einde van de dag weer naar huis. Voor bedrijven zijn evenementen een waardevol marketingmiddel. Er gaat veel geld in om. Maar er zit ook een minder leuke kant aan. Over het algemeen worden namelijk erg veel materialen verspild en […]..
lees verder

Duurzaam én design? We maken als consument het verschil [MYOMY-case]

Door: FrankWatching   / 11 augustus, 2017  
Duurzaamheid is er in allerlei soorten en maten. Van recycling tot duurzame energie en van conflictvrije grondstoffen tot fairtrade chocolade. Duurzaamheid is niet een ding in één markt, maar is een trend die je overal kunt toepassen. Google maar eens op een onderwerp met het woord ‘duurzaam’ ervoor, de kans is groot dat je iets zinvols tegenkomt. […]..
lees verder

Top 10: van afrekenen met je volle inbox tot 3 handige Facebook-hacks

Door: FrankWatching   / 10 augustus, 2017  
Word jij ook gek van die volle inbox? Per mail die je beantwoordt, krijg je er drie terug! Niet gek dat het artikel dat je leert grip te krijgen op je dagelijkse stroom aan e-mailberichten een van de beste artikelen van de maand juli was. In juli kwamen er meer onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld de GDPR-wet, die […]..
lees verder

Zoek je goede sollicitanten? Zo converteert je werken-bij site optimaal

Door: FrankWatching   / 10 augustus, 2017  
Organisaties zijn op zoek naar goede mensen. En als jij degene bent die op zoek moet naar die goede mensen, weet je: goede mensen zijn schaars. De eerste twee open deuren zijn al ingetrapt. Je gebruikt je wervingsplan om de ideale mix van sourcing- en brandingkanalen in te zetten om jouw persoonlijk ‘war on talent’ […]..
lees verder

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën