Social Media

Hoe een data management platform helpt om aan de GDPR te voldoen

Door: FrankWatching   / 13 december, 2017  
Veel van de principes van de nieuwe privacywet (GDPR of AVG) hebben te maken met de juiste documentatie en rechtmatig handelen. Voor één van de principes is er echter ook ondersteuning nodig vanuit de techniek. Je moet de consument inzicht kunnen geven in de gegevens die jij van hem hebt en hem daarnaast ook de […]..
lees verder

HR & onboarding: zo pakken Booking.com & Rituals dat aan

Door: FrankWatching   / 13 december, 2017  
In de war on talent is goede onboarding cruciaal. Goede onboarding garandeert een soepel integratieproces van nieuwe werknemers. Als bedrijf wil je natuurlijk goed ingewerkt en loyaal personeel, dat echt een bijdrage levert aan je bedrijfsmissie. Daarom steken bedrijven steeds meer energie in de onboarding van hun medewerkers. Onboard Amsterdam, georganiseerd door Appical, was vanwege […]..
lees verder

Wat UX-designers kunnen leren van een theepot

Door: FrankWatching   / 13 december, 2017  
Wat maakt een theepot een theepot? Waardoor herken je een theepot? Hoe herkennen gebruikers van een object de functie ervan en weten ze wat ze ermee moeten doen? UX/UI­’ers zorgen ervoor dat gebruikers digitale designoplossingen herkennen en succesvol weten te gebruiken. Maar wanneer zijn UX/UI-oplossingen acceptabel? Herkenbaarheid, interpretatiegemak en frictieloos een opdracht weten te vervullen […]..
lees verder

Haal je SEO-zoekwoorden terug in Google Analytics met Keyword Hero

Door: FrankWatching   / 12 december, 2017  
SEO is voor veel websites een belangrijk online kanaal. Google Analytics noemt het niet voor niets het medium ‘organic‘. Helaas heeft Google Analytics enkele jaren geleden de ingetypte zoekwoorden in Google vervangen door ‘not provided‘ om privacy-overwegingen. Ik krijg vaak de volgende vraag voorgeschoteld vanuit klanten: “Hoe kan ik nu zonder de zoekwoorden in Google […]..
lees verder

Verhalend evalueren: een nieuwe vorm van storytelling

Door: FrankWatching   / 12 december, 2017  
Als het om performance management gaat, hebben professionele organisaties er sinds vandaag een mooie methodiek uit de wereld van storytelling bij: verhalend evalueren. In een verhalend klimaat wordt een organisatie pas echt een lerende organisatie. Hoe werkt het? De methodiek is het antwoord op een veel gehoorde zucht: “Mensen willen wel veranderen, ze willen alleen […]..
lees verder

E-commerce in 2018: dé 5 logistieke trends

Door: FrankWatching   / 12 december, 2017  
Hoe gaan webshops volgend jaar om met bezorging? En hoe gaat de logistieke wereld om met de enorme groei van e-commerce? Dit zijn de 5 trends in e-commerce & logistiek voor 2018. 1. Stedelijk versus afgelegen: een groeiend verschil in bezorging  We trekken massaal naar de steden. Verwacht wordt dat in 2025 meer dan 60% […]..
lees verder

Duurzame content: wat is het & waarom moet je ermee aan de slag?

Door: FrankWatching   / 11 december, 2017  
Hoe mooi zou het zijn als de content die je verspreidt over een jaar of twee nog steeds relevant is. Als deze nog wordt gelezen en bezoek, leads en sales oplevert. Dat de tijd die een organisatie stopt in het creëren van content, zich jarenlang laat uitbetalen. Dat de content informatie bevat die van zo’n […]..
lees verder

Hoe leid je een team? Radicaal openhartig!

Door: FrankWatching   / 11 december, 2017  
Niemand heeft trek in een bazige baas. Iemand die niet in staat is je te motiveren, jouw goede prestaties in de weg staat of gewoonweg een hork is die je het liefst weg wil pesten. Maar wat als je zelf mensen gaat aansturen? Hoe word je een ‘ideale leidinggevende’? Voormalig Google-manager Kim Scott wijst de […]..
lees verder

10 webdesigntrends voor 2018

Door: FrankWatching   / 11 december, 2017  
Kabinetsplannen Rutte III: het eigen risico van de zorgverzekering gaat toch niet omhoog, de leraren schijnen er iets bij te krijgen en wraakporno wordt strafbaar gesteld. Wij halen met deze regering opgelucht adem. Het had allemaal veel slechter uit kunnen pakken. Met een fris gemoed kijken we naar het nieuwe jaar. Nieuwe rondes, nieuwe kansen. Veel […]..
lees verder

Gaat MOIA het fileprobleem oplossen?

Door: FrankWatching   / 10 december, 2017  
Column – En dan is het maandagochtend even na negenen, je bent in Berlijn. Op het podium wordt gezegd dat mobiliteit de levensader van een stad is. Als er geen beweging is in een stad, zal zij ten onder gaan in stilstaande schoonheid. Techcrunch Disrupt 2017, een tweedaags congres in een omgeving zoals je verwacht […]..
lees verder

9 socialmedia-trends voor 2018 [infographic]

Door: FrankWatching   / 9 december, 2017  
De laatste maand van 2017 is ingegaan. Er wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar en stiekem vooruitgekeken naar 2018. Lijstjes en trends verschijnen over ieder onderwerp, zoals online en social. Wat kunnen we verwachten op het gebied van social media? Welke ontwikkelingen zetten door?  Filmora blikt vooruit op 2018 en zet een aantal trends voor je op […]..
lees verder

3 slimme manieren om je overtuigingskracht te vergroten

Door: FrankWatching   / 8 december, 2017  
Hoe maak je van een twijfelaar een enthousiasteling? Het is een kwestie van aanpak. Een greep uit de belangrijkste geheimen van overtuigingskracht. Overtuigingskracht is een populaire eigenschap. Om veel impact te hebben en mensen ‘mee te krijgen’, moet je een aantal trucs onder de knie hebben. De wetenschap kan daarbij helpen. Mensen die anderen willen […]..
lees verder

5 tips om jouw bio te laten leven

Door: FrankWatching   / 8 december, 2017  
Een goede biografie zorgt ervoor dat (potentiële) klanten je leren kennen, je gaan vertrouwen en leuk gaan vinden. Een ideale bio is geen statisch document. Er zijn verschillende manieren om je biografie te laten leven. Bij verkoop wordt weleens teruggegrepen op de drietrap know, like, trust. Bij deze bekende marketingfunnel is het voor de eerste trap know, […]..
lees verder

9 tips om succesvol én ethisch verantwoord te adverteren

Door: FrankWatching   / 8 december, 2017  
Het overbrengen van de juiste boodschap, in de juiste vorm, op de juiste plaats, op het juiste moment en aan de juiste doelgroep. Kortom, adverteren met optimale relevantie. Niet lang geleden leek het nog een utopie, maar tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos en ontvangt iedereen een constante stroom aan ‘persoonlijke aanbiedingen’. De meeste marketeers juichen […]..
lees verder

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën