Social Media

Google start met Job Postings: jouw vacatures bovenaan in de resultaten

Door: FrankWatching   / 26 juni, 2017  
Wil je jouw vacatures onder de aandacht brengen, maar zie je door de bomen (vacaturesites) het bos (de ideale plek om jouw kandidaat te bereiken) niet meer? Google heeft recent een nieuwe mogelijkheid gelanceerd waarbij vacatures direct boven de zoekresultaten zichtbaar zijn. Ideaal voor bedrijven om je vacatures te promoten. In dit artikel lees je wat deze […]..
lees verder

Omnichannel netwerken: 9 tips om zakelijke relaties op te bouwen

Door: FrankWatching   / 26 juni, 2017  
Online kanalen en technieken maken het mogelijk slimmer én effectiever te netwerken. Door het combineren van on- en offline netwerk ik omnichannel. In dit artikel geef ik je tips om een future-proof netwerker te worden. We doen bijna alles online: het boeken van vakanties, onze wekelijkse boodschappen en zelfs autobanden kunnen we via een webshop […]..
lees verder

Meer actieve leden in je community? Zorg voor content die niet ‘af’ is

Door: FrankWatching   / 26 juni, 2017  
Hoe zorg je ervoor dat je in je community niet alleen lezend publiek, maar juist meer proactieve en betrokken leden aantrekt? Om tot goede, activerende content te komen, moet je verder gaan dan zelf blogs schrijven. Community building vergt een totaal andere insteek. Community-content komt het liefst zoveel mogelijk in coproductie tot stand. In dit […]..
lees verder

Phishing: zo voorkom je dat je organisatie wordt leeggevist

Door: FrankWatching   / 25 juni, 2017  
Je kent ze wel: van die nepmailtjes van je bank of je even al je gegevens wil achterlaten via een linkje. Phishingmails worden alsmaar persoonlijker gericht en moeilijker te herkennen. Niet verrassend dus dat organisaties zich zorgen maken. Eén onoplettende medewerker kan er onbedoeld voor zorgen dat een heel netwerk plat komt te liggen of […]..
lees verder

Maak je chatbot sympathiek met de juiste voice en tone

Door: FrankWatching   / 24 juni, 2017  
Wie via chat contact maakt met een organisatie, merkt vrij snel of er een mens of een bot aan de andere kant van het lijntje zit. Begrijpt de ander je vraag niet goed en word je verzocht je vraag (meerdere keren) te herhalen? Krijg je een grap of verontschuldigende reactie? Dan concluderen we al snel […]..
lees verder

4 manieren om de innerlijke boekhouder van je klanten te verleiden

Door: FrankWatching   / 23 juni, 2017  
Heb je ooit weleens gehad dat je iets ging kopen, met jezelf een maximum budget afsprak en vervolgens royaal over dat budget bent gegaan? Ik ging ooit eens naar mijn favoriete kledingwinkel met het doel om een broek en een overhemd te kopen. Ik had hiervoor een maximumbudget van 100 euro in gedachten en omdat […]..
lees verder

E-mailmarketing: zo zetten wehkamp & vtwonen met succes personalisatie in

Door: FrankWatching   / 22 juni, 2017  
Pas jij personalisatie al toe in je e-mailmarketing? En maak je al gebruik van dynamische content? Hoog tijd hiermee aan de slag te gaan. In de benchmarks komen ze al naar voren als de succesfactoren voor je e-mailmarketing. In dit artikel lees je onder andere hoe wehkamp en vtwonen dit aanpakken. Ieder jaar publiceert de […]..
lees verder

Zo zet je als gemeente een online én offline community optimaal in

Door: FrankWatching   / 22 juni, 2017  
Gemeentes worstelen om burgers te betrekken en te mobiliseren. Rijswijk en Bergen kozen voor een aanpak die succesvol is. Door een combinatie van online en offline zijn ze erin geslaagd een netwerk van burgers blijvend te activeren. In dit artikel staan de lessen en tips van Thuiskamer Egmond-Binnen en Stadsvisie Rijswijk 2030. Stadsvisie Beide projecten hadden […]..
lees verder

9 belangrijke skills waar je als marketeer van nu niet zonder kunt

Door: FrankWatching   / 22 juni, 2017  
Er lijkt een ‘gap’ te zijn tussen vraag en aanbod van online marketeers. Hoe zorg je dat je de juiste online marketeer selecteert? En hoe onderscheid je je als online marketeer van de massa? In dit artikel bespreken wij negen must-have skills en eigenschappen voor iedere online marketeer. De vraag naar online marketeers groeit hard en […]..
lees verder

Reclamebureaus: ga voor de perfecte mix tussen data & creativiteit

Door: FrankWatching   / 22 juni, 2017  
Een bekend en stokoud reclamespreekwoord luidt: “Ik weet dat de helft van mijn marketingbudget weggegooid geld is. Ik weet alleen niet welke helft.” Kan big data deze verhouding verbeteren? Zijn de mooie verhalen die over big data worden gepubliceerd terecht? Wat betekent dit als je voor jouw marketingvraagstuk een reclamebureau zoekt? Hebben we überhaupt nog […]..
lees verder

Zet je customer journey op scherp! 11 artikelen waarmee je dat doet

Door: FrankWatching   / 21 juni, 2017  
Tussen het moment dat er een behoefte ontstaat bij je potentiële klant tot het moment dat hij een loyale klant wordt, is er werk aan de winkel. Hoe krijg je je klanten zo soepel mogelijk door al die processen geloodst? Vanaf 12 juni stond Frankwatching een week lang in het teken van de customer journey. In […]..
lees verder

De sleutel naar succesvol leiderschap: word een data-driven besluitvormer

Door: FrankWatching   / 21 juni, 2017  
Van bestuurders wordt verwacht dat ze iedere dag weer nieuwe beslissingen nemen. En dat in een speelveld waar ze continu geconfronteerd worden met nieuwe structuren, stakeholders, innovaties en wetgevingen. Nog los van de groeiende eisen van de consument. Maar wat is de sleutel naar het nemen van de juiste beslissingen en succesvol leiderschap? Het wordt […]..
lees verder

Plan de juiste content op het juiste moment in de klantreis [stappenplan]

Door: FrankWatching   / 21 juni, 2017  
Je klanten hebben op verschillende momenten in de klantreis verschillende vragen of behoeften. Jij hebt – als het goed is – de antwoorden of de content die daarbij passen. Maar hoe bepaal je wat je moet bieden, in welke vorm en via welk kanaal? En wie binnen jouw organisatie heeft welke rol in het verstrekken […]..
lees verder

Eco-gekkies, koptelefoons & jeans: leasen als businessmodel in opkomst

Door: FrankWatching   / 20 juni, 2017  
Het idee is niet nieuw, maar nog niet mainstream in de meeste branches: een product huren in plaats van het te kopen. Waarom zou je dat doen? En waar moet je dan rekening mee houden? In dit artikel laat ik je zien hoe je dit kunt aanpakken aan de hand van een case. Een aantal […]..
lees verder

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën