Spullen kwijt? Apple ontwikkelt gadget om zoekgeraakte items terug te vinden

18 april, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Apple is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe app waarmee je zoekgeraakte spullen terug kunt vinden. De app, die de codenaam 'GreenTorch' heeft gekregen, vervangt ook de 'Find my iPhone' en 'Find my Friends' apps. Op dit moment test het bedrijf de nieuwe functies. Dit werd gemeld door bronnen aan website 9to5Mac. De nieuwe app is straks op zowel iOS als macOS beschikbaar.

Samengevoegde app met nieuwe functies

In de nieuwe app kun je in de toekomst alle apparaten van een gebruiker vinden. Met de functie 'Find Network' worden apparaten gedetecteerd, ook wanneer ze niet verbonden zijn met WiFi of een mobiel netwerk. Naast het delen van delen van een locatie met familieleden, is het straks mogelijk om dit ook te delen met andere mensen. Hiermee kun je instellen dat er een melding wordt verstuurd zodra een vriend arriveert of bij een locatie vertrekt.

Je koppelt hier straks ook je AirPods aan en de andere Apple gadgets die binnen een gezin gebruikt worden. In de app kun je aangeven of een item verloren is.

Find my iPhone
De huidige app van 'Find my iPhone'
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën