Steeds minder mensen betalen met cash

19 juli, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Hoe vaak betaal jij nog met contant geld? De kans is groot dat je vaak geen cash meer op zak hebt en met je pinpas aankopen afrekent. Het aantal digitale betalingen neemt al jaren toe en ook in 2018 rekenden we minder vaak met contant geld af dan het jaar daarvoor. Onderling vinden we dat tegenwoordiger ook handiger, want vaker dan ooit gebruikten we een digitale manier van afrekenen. Betaalverzoeken en 'tikkies' zijn natuurlijk een ideale manier om snel geld over te maken. Want waarom zou je nog moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

De Nederlandse Bank deed samen met Betaalvereniging Nederland onderzoek naar het gebruik van contant geld en elektronische betalingen in 2018. Dat doen zij ieder jaar en daardoor kunnen we goed zien dat het aantal keren dat we cash geld gebruiken om af te rekenen, hard is afgenomen sinds 2010.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën