Temptation Island Laetitia heeft naast Joshua óók seks gehad met deze verleider

16 april, 2018 door Girlscene RSS 0

Temptation Island is nog volop bezig, maar niet alles wordt uitgezonden tijdens de afleveringen. In het programma draait het natuurlijk allemaal om de koppels die iets doen met verleiders, maar ook tussen de verleiders onder elkaar is blijkbaar van alles gebeurd. Verleidster Laetitia heeft zeker niet stil gezeten. Naast haar pogingen om Mezdi te verleiden, heeft ze op het eiland seks gehad met Joshua. In een nieuwe video geeft ze toe met nóg een verleider het bed heeft gedeeld. Lees hier met wie.

Er zijn al heel wat roddels opgedoken rondom het laatste seizoen van Temptation Island en wij houden jullie maar al te graag op de hoogte ;-). In de nieuwe aflevering 'Laat ze Liegen' van Concentrate wordt Temptation Island verleidster Laetitia aan de tand gevoeld. Eerder bleek al dat de verleidster op het eiland seks heeft gehad met verleider Josha, maar tijdens deze video blijkt dat ze ook seks heeft gehad met Matthew. De eerste keer dat het haar wordt gevraagd roept ze nog of ze een joker mag inzetten en wanneer het haar nog een keer gevraagd wordt zegt ze 'no comment'. De anderen hadden door dat ze duidelijk slecht was in liegen en op dat moment ontkende Laetitia het niet. Bekijk hieronder de video.

Beeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën