Tetris Challenge gaat viral

19 september, 2019 door Irene Boskma 0

Het begin met een post op het Instagramaccount van de politie in Zürich, Zwitserland. De Tetris Challenge ging van start toen het politiekorps een foto plaatste van hun dienstwagen, met de volledige inhoud uitgestald op de grond. Al snel besloten ook andere hulpverleners foto's te plaatsen en werd de hashtag #tetrischallange geboren. Die naam is gebaseerd op de legendarische game, waarin blokjes met verschillende vormen op en naast elkaar geplaatst moeten worden.

#tetrischallenge in Nederland

Natuurlijk kunnen we in Nederland niet achterblijven en er verschenen dan ook al snel foto's van politiekorpsen en andere hulpdiensten uit ons land online met #tetrischallenge.

Geen idee waar we het over hebben? Bekijk onderstaande foto's maar eens.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën