The Division 2: meer van hetzelfde

20 april, 2019 door Robin Sprokkereef 0

The Division 2 neemt ons dit maal mee naar Washington DC, zes maanden na de perikelen in New York uit het eerste deel, waar de wereld er nog net zo slecht, doch levendiger uitziet. De stad verkeert nog altijd in chaos, maar de natuur is in overvloed aanwezig wat voor een mooie setting zorgt. Buiten dit is het eigenlijk gewoon meer van hetzelfde, maar is dat dan slecht? Nee, ondanks dat de game weinig nieuws brengt en zijn eigen problemen heeft voelt het wel gewoon weer goed. Wij zullen je meenemen in onze bevindingen van de game.

The Division 2 is te plaatsen in het rijtje games zoals Destiny 2 en Anthem. Lootshooters die het op dit moment uitvechten om de meeste gamers naar zich toe te trekken. Allemaal doen ze iets anders, maar in de basis komt het op hetzelfde neer. Door missies heen gaan en doorspelen tot je toplevel bent. Ondertussen de hoogst mogelijke gear verzamelen zodat je klaar bent voor de echte uitdagingen in de endgame. Elke game heeft in dit geval wel een beetje hetzelfde probleem (gehad) dat er in het begin gewoon een magere endgame is. Als je eenmaal toplevel bent, dan begint het grote herhalen van de magere endgame om maar de hoogst mogelijke gear te vinden als je wat geluk hebt. Dan begint het wachten op nieuwe endgame content en dan begint het cirkeltje van voor af aan. Het grootste verschil in deze games is dat The Division 2 het allemaal wat realistischer laat ogen, omdat je puur tegen menselijke tegenstanders vecht.

Absoluut geen probleem, maar toch mis ik wel de wat grotere bossfights. Waar je in Anthem bijvoorbeeld tegen gigantische Titans moet vechten kom je in Division altijd tegen een “wat grotere” menselijke tegenstander die gewoon extra pantser draagt. Het gevecht blijft moeilijk, maar het maakt het toch net even wat minder episch. Zet die bazen bijvoorbeeld in een tank of grote robotmachine of zo. Nogmaals, de gevechten zijn pittig genoeg, maar het oog had meer willen hebben. Wat wel beter is in dit deel is dat je nu wel de bepantsering van de grotere vijanden af ziet vallen als je het stuk krijgt. Als dit eenmaal is afgevallen en je focust op deze gebieden dan doe je ook plots een stuk meer damage wat wel goed gedaan is.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën