Top 8 Spider-Man films: is ‘Far from Home’ de beste tot nu toe?

11 juli, 2019 door Sven van der Velde 0

De nieuwste Marvel film: Spider-man: Far From Home is inmiddels al een week in de Nederlandse bioscopen te zien en vertelt het verhaal van Peter Parker na Avengers: Endgame. Ben je de film al gaan zien en ben je benieuwd naar de rest van de Spider-man films, zit je nog te twijfelen en wil je eerst kennis maken met het karakter of ben je gewoon benieuwd wat we van de films vinden? Lees verder want hier volgt een lijst van alle Spider-man films van meest middelmatig naar best (want echt slechte Spider-man films zijn er niet).

8. The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Geen van de Spider-man films zijn onkijkbaar slecht, er zijn goede momenten te vinden in elke film. Echter, komt The Amazing Spider-man 2 veruit het slechtste uit de verf. Te veel plotlines en een verhaal dat ongefocust en rommelig aanvoelt, aangevuld met een geweldige cast en special effects. Het resultaat: heel middelmatig. Een beetje alsof je een 5.5 haalt op een toets, je hebt het gehaald, maar er zat zoveel meer in. De perfecte film om ondertussen wat op je telefoon te zitten rommelen. Ze hadden in ieder geval wel de ballen om aan het eind van de film een belangrijk karakter te laten sterven, dat moet ik ze wel geven.

online adverteren www.zanox.nl

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën