Twitch Sings, een free-to-play karaoke spel

15 april, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Twitch, de populaire streaming dienst van Amazon, heeft een nieuw, volledig gratis te spelen karaoke spel uitgebracht. Twitch Sings is mede ontwikkeld door de music-game makers van Harmonix (bekend natuurlijk van Rock Band) en was vorig jaar al aangekondigd tijdens TwichCon.

2.000 nummers

Het spel bevat op dit moment zo'n 2.000 nummers, maar dat aantal zal Twitch natuurlijk in de loop van de tijd uit gaan breiden.

Twitch gebruikers kunnen de game direct aan hun account koppelen, er is geen andere software nodig. Gewoon je reguliere Twitch streaming gear.

Duet zingen

Maar behalve de mogelijkheid voor streamen van jouw solo optreden ondersteunt de game ook duetten. Dat gaat nog niet live. Een speler zal eerst zijn deel van het duet moet zingen en de opgeslagen opname naar de andere speler moeten uploaden om vervolgens zijn of haar deel op te nemen, die uiteindelijk worden gecombineerd.

Twitch Sings

Spelers in Twitch Sings verdienen XP en munten als ze progressie boeken, hetgeen weer gebruikt kan worden om nieuwe in-game items aan te schaffen. Vooralsnog is het helemaal free-to-play, maar ze hebben al laten weten op een later moment waarschijnlijk micro-transacties toe te voegen voor premium items.

Het is per direct beschikbaar om te downloaden voor PC.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën