Vanaf volgend jaar krijg je advertenties te zien in WhatsApp

22 mei, 2019 door Irene Boskma 0

Het kon niet lang meer uitblijven: ook op WhatsApp verschijnt vanaf volgend jaar reclame. De berichtenapp is eigendom van Facebook en reclame maakt nu eenmaal onderdeel uit van het verdienmodel van de reus in social media land. Dit werd bekend gemaakt tijdens de Facebook Marketing Summit in Rotterdam. Eind vorig jaar bevestigde het bedrijf al hiermee aan de slag te gaan en dit wordt dus steeds concreter. Ook in Nederland zal Facebook de advertenties gaan uitrollen.

Het goede nieuws is dat de reclames vooralsnog beperkt blijven tot de statusupdates, de 'stories' van WhatsApp. Die gebruik en zie je natuurlijk minder dan alle berichten die binnenkomen. Op Instagram zijn sinds een tijdje ook advertenties te zien tussen stories door.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën