Via Snap en het Discover platform de Olympische Spelen beleven

18 oktober, 2017 door Redactie Dutchcowboys 0

Eurosport is een samenwerking aangegaan met Snap Inc., het bedrijf achter sociaal medium Snapchat. Dat hebben ze gedaan speciaal voor de Olympische Spelen van 2018 in Pyeongchang. Door de samenwerking kunnen alle gebruikers van Snapchat in Europa de winterspelen ook beleven via Snap’s Discover platform.

Het is een deal die unieke kansen gaat bieden voor beide partijen om (ook) een jongere generatie sportfans te bereiken, met onder meer ‘behind the scenes’ beelden van spectaculaire sporten als snowboarden, freestyle skiën en ijshockey. Maar ook exclusieve content van de atleten en andere voor de Snapchat-generatie aansprekende influencers zal uiteraard niet ontbreken.

First-of-its kind

Deze ‘first-of-its kind’ deal zorgt er niet alleen voor dat Snapchatters ‘s werelds grootste sportevenement direct en van dichtbij kunnen meebeleven, ze kunnen ook zelf content maken, samenstellen en delen via het platform, waarmee onder meer full-screen graphics, animaties en geluidseffecten kunnen worden toegevoegd.

Michael Lang, President, International Development & Digital van Discovery International: "Snapchat is nog altijd een van de grootste en meest invloedrijke social media-platformen ter wereld, dus het is geweldig dat we op deze manier de Olympische passie en beleving ook één op één kunnen delen met de Snapchat-generatie. Dit sluit perfect aan bij onze ambitie en onze belofte meer mensen, via meer schermen en platforms de Spelen mee te laten beleven."

Europa

In Europa zijn er dagelijks gemiddeld zo’n 57 miljoen mensen actief op Snapchat. Gebruikers die dagelijks wereldwijd actief zijn, bezoeken het platform meer dan 20 keer per dag en maken dagelijks samen ruim 3 miljard Snaps. Ze brengen bovendien veel tijd door op de app: dagelijks gemiddeld meer dan 30 minuten, terwijl Snapchatters onder de 25 jaar zelfs gemiddeld 40 minuten per dag actief zijn.

Op deze manier kunnen wij onze sportfans de beste Olympic experience ooit geven: zij beleven de Olympische Spelen vanaf de eerste rij en kunnen hun favoriete teams en atleten op de voet volgen.
- Ben Schwerin, Vice President Partnerships van Snap Inc.
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën