Video: Deze Pretty Little Liars-actrice rent naakt over straat

13 februari, 2018 door Girlscene RSS 0

Emily Fields was één van onze favoriete personages uit de mega populaire serie Pretty Little Liars. We zijn al net zo dol op Shay Mitchell, die zeven seizoenen lang de rol van Emily op zich nam. Dat de actrice zich altijd aan haar woord houdt heeft ze dit weekend bewezen. Vanwege een weddenschap moest de PLL-ster naakt(!) door L.A rennen. Lucky for us staat alles op video.

YouTube-kanaal
De Pretty Little Liars-actrice beloofde haar assistent Sammy dat ze naakt over staat zou rennen als ze drie miljoen volgers op YouTube zou hebben. "Ik zie je constant naakt. Dit is voor de fans", aldus haar assistent. Drie keer raden hoeveel volgers Shay nu op YouTube heeft... Inderdaad, meer dan drie miljoen. Belofte maakt schuld en daarom ging Shay met de billen bloot.

In de video die de 30-jarige op YouTube plaatste is te zien hoe Shay haar shirt uittrekt en enkel in een onderbroek en unicorn masker door de straten van Hollywoord rent. Haar assistent filmde de hilarische actie vanuit de auto:

Beeld: BrunoPress

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën