Video: oh help robots kunnen nu ook al de deur openmaken

13 februari, 2018 door Nichal Joosse 0

Als robotbedrijf Boston Dynamics weer een nieuwe video post weet je gewoon dat je weer onder de indruk gaat zijn van wat je ziet, met een gezonde dosis angst voor de komende robot-apocalyps. Wat ze gedaan hebben met de nieuwe SpotMini is echter oprecht indrukwekkend: de kleine viervoeter met een arm aan de bovenkant is namelijk in staat om deuren open te maken.

Het wordt nog beter: hij houdt de deur zelfs open voor een andere robot. Je moet het even zien om het te geloven (de clip is maar kort helaas) hoe de robot zelfs met een automatisch dichtslaande deur weet te dealen en het laat maar zien hoe ver we zijn gekomen met het maken van robots. De SpotMini met de arm kan gewoon rustig komen aanwandelen, een deur opendraaien, en hem vasthouden totdat 'ie zeker weet dat zijn 'collega' ook er door is.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën