‘Vlot herstel Herlings mag worden verwacht’

20 juni, 2019 door ANP 0

Voor de onfortuinlijke motorcrosser Jeffrey Herlings lijkt het seizoen nog niet voorbij. Sportdirecteur Joël Smets van KTM, de ploeg van de regerend wereldkampioen in de koningsklasse MXGP, hoopt de 24-jarige Brabander dit jaar nog in actie te zien. ”Maar dat is niet iets waar we ons nu mee bezig moeten houden. De breuk moet gewoon goed genezen, dat is het allerbelangrijkste”, laat Smets weten bij de NOS.

Herlings maakte anderhalve week geleden zijn rentree in het WK-circuit tijdens de Grand Prix van Rusland. Door een gecompliceerde voetbreuk, opgelopen in januari, moest hij het eerste deel van het seizoen missen. Afgelopen zondag ging het echter bij de GP van Letland opnieuw fout. Een andere crosser reed bij het inrijden over diezelfde voet heen waarna Herlings eerst nog wel de eerste manche won. Daarna moest hij zich echter afmelden vanwege de nieuwe voetblessure. Onderzoek in het ziekenhuis wees een enkelbreuk uit.

“Er mag een vlot herstel verwacht worden”, zegt Smets, die rekening houdt met een revalidatieperiode van ongeveer zes weken voor Herlings.

Het bericht ‘Vlot herstel Herlings mag worden verwacht’ verscheen eerst op Nieuws.nl.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën