Vriend van Vivian Hoorn, Rien Welsink, brengt videoclip uit

14 maart, 2019 door Girlscene RSS 0

Volgen jullie Insta-girl Vivian Hoorn? Dan hebben jullie ongetwijfeld haar vriend Rien Welsink ook weleens voorbij zien komen. Hoewel Vivian afgelopen week druk was voor de Hunkemöller modeshow, zat ook haar vriendje Rien niet stil. Hij bracht namelijk vandaag zijn eerste nummer uit met bijbehorende videoclip en het is nogal eh... Oké, kijk zelf maar.

Rien timmert net als z'n liefje Vivian Hoorn ook flink aan de weg en heeft inmiddels al zo'n dikke 30k volgers. Naast mooie foto's op zijn Instagram-account is hij ook bezig met muziek en dropte hij vandaag zijn eerste single 'Alleen'.

Goed, de meningen zijn nogal verdeeld... Rien zingt in zijn nummer:  'Ik heb een hele leipe chick met een tattoo' en 'Ik heb een hele vieze dikke stapel cash nu' en to be honest dachten wij even dat we naar een tekst van Lil' Kleine of Famke Louise luisterden, maar dan met de looks van de mannen van Kris Kross Amsterdam. Maar hey, de clip die ziet er zeker tof uit.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën