Vriendin kwijt tijdens uitgaan? Je kunt nu via WhatsApp zien waar je vrienden zijn

7 december, 2017 door Girlscene RSS 0

Het is je vaak genoeg gebeurd: je bent met je vriendinnen op stap, maar in de loop van de avond raken jullie elkaar kwijt. De één vind je niet meer terug nadat je drinken hebt gehaald, de ander is verdwenen met een leuke jongen. In plaats van de hele club doorzoeken, is het nu veel makkelijker om elkaar weer te vinden! WhatsApp komt namelijk met een nieuwe functie waarmee je áltijd kunt zien waar je besties uithangen. 

Handige functie

Locatie delen is een super handige functie, maar er komt nu nóg een WhatsApp-functie die we heel vaak gaan gebruiken. Met de nieuwe update kunnen je contactpersonen je blijven volgen nadat je jouw locatie hebt doorgegeven. Super handig tijdens een avondje stappen met vriendinnen of om te zien waar jouw vriend is als je je later bij hem wilt aansluiten.

Live location

Scheelt weer appjes met 'waar ben jij nu?' en je hoeft ook niet meer te wachten tot de ander ein-de-lijk terugappt. Zo fijn! En het werkt heel makkelijk. Als je op 'location' drukt, kun je 'Share Live Location' aanvinken. Daarna bepaal je hoelang je gevolgd kunt worden, dit varieert van 10 minuten tot een paar uur. Vanaf dan word je real time gevolgd via een kaart, óók als je WhatsApp afsluit. Wil je niet meer gevolgd worden? Je kunt 'm altijd uitzetten.

Beschikbaar

De nieuwe functie wordt de komende tijd vanzelf beschikbaar gemaakt. Zorg dat jouw WhatsApp altijd up to date is om de nieuwe functie te kunnen gebruiken. 

Beeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën