Waarom je dit jaar zéker naar Taste of Amsterdam wil

17 april, 2019 door Redactie delicious. 0

In Amsterdam kun je – dit jaar voor de 11e keer – van 31 mei t/m 3 juni genieten op Taste of Amsterdam, met een fine fleur aan chefs (Peter Lute, Michiel van den Eerde) en restaurants (Pikoteo, Baut, Bar Fisk). En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Dat worden weer 4 lekkere dagen vol mooiste gerechten, ingrediënten, ambachten, chefs en producenten. Wij kunnen nú al niet wachten. Er is een chefskeuken, er zijn workshops en er is zelfs de NEFF kinderkeuken (NEFF is de hoofdsponsor van het festival). De kids kunnen dus zeker mee naar hét culi festival van Nederland. Het feest barst dit jaar los in het Amstelpark en dat wordt alleen maar culinair genieten. Ook ontdek je op Taste natuurlijk weer de nieuwste culinaire innovaties. 

deliciousmagazine-taste

Schuif aan bij een topchef

Aanschuiven bij topchef Alain Caron terwijl hij voor jou aan het kokkerellen is? Dat kan bij Taste! Samen met een Frans sterrenteam kookt Alain dit jaar de sterren van de hemel op het festival bij de NEFF Chef’s Table. Wie hier zéker bij wil zijn (wij in ieder geval!) moet wel snel zijn: Alain kookt slechts één keer voor een groep van 30 mensen. Wij kijken persoonlijk ook erg uit naar het eten van topchef Michiel van der Eerde, die we allemaal kennen van BAUT, Restaurant C en ZUID.

taste-deliciousmagazine

Plasticvrij

Tof: vanaf dit jaar is Taste of Amsterdam volledig plasticvrij. En daar worden wij heel gelukkig van. In plaats daarvan is alle bestek natuurlijk afbreekbaar, want: gemaakt van palmbladeren. Ook achter de schermen gaat het personeel bewust om met het scheiden van afval. En: Taste maakt gebruik van groene stroom. Een fijn idee.

taste-deliciousmagazine

Meer weten? Zie tasteofamsterdam.com voor het volledige programma.

Leuk nieuws: wij mogen 5x 2 kaarten voor Taste of Amsterdam weggeven! Vul nu het winformulier in & maak kans:


BEELD YANNICK VAN DE WIJNGAERT  

The post Waarom je dit jaar zéker naar Taste of Amsterdam wil appeared first on delicious. magazine.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën