Wait, what? Temptation Island’s Morgan en Milou gaan nu met elkaar

15 april, 2019 door Girlscene RSS 0

Vannochtend brachten wij al het nieuws dat Temption-koppel Rodanya en Morgan uit elkaar waren. De precieze reden waarom de twee uit elkaar zijn is nog onbekend. Is Rodanya uiteindelijk toch nog voor de charmes van Danicio is gevallen? Of heeft Morgan het aangepapt met een andere kandidaat? Het schijnt namelijk dat Morgan nu met Milou gaat.

We zijn inmiddels bij aflevering 11 van Temptation Island, maar er is nog stééds niet gebeurd. Maar wat blijkt? Na alle televisieopnames gaat het los. Larua en Roger zijn uit elkaar en ook Rodanya en Morgan hebben Temptation Island niet overleefd. Het schijnt nu zelfs dat Milou en Morgan een setje vormen. Wait, what!? 

milou morgan temptation island

Een volger van Rodanya reageerde onder een berichtje van haar: ''Hoe voelt het om Morgan kwijt te zijn aan Milou?'' Hoewel wij nog niet wisten dat er iets tussen deze twee kandidaten speelde, was Rodanya de beroerdste niet en reageerde: ''Ik wens dr veel sterkte''. Betekent dit dat Millou en Morgan nu samen zijn? Wij houden je op de hoogte...

morgan milou

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën