Welke nieuwe iPhone is het beste voor jou: 8, 8 Plus of toch de X?

13 september, 2017 door Nichal Joosse 0

Nu dat Apple's presentatie voorbij is en we er allemaal een nacht over hebben kunnen slapen zal het voor de meeste mensen wel duidelijk zijn of ze een nieuwe iPhone willen hebben. De vraag is alleen: welke? We leggen ze even naast elkaar zodat je kunt kijken welke geschikt is voor jou.

Let wel: dit is geen echte vergelijking van de iPhones met Android-toestellen als de Samsung Galaxy S8 of Note 8, de Essential Phone of andere (randloze) toestellen. De iPhones hebben onderling ook wat verschillen en hoewel de bedragen die je betaalt allemaal van de orde "hoeveel?" zijn is er wel degelijk een verschil van een paar honderd euro tussen wat je betaalt voor de iPhone 8 en de iPhone X, bijvoorbeeld. Natuurlijk is de situatie anders als je een langdurig abonnement afsluit, dan worden de kosten heel anders. We gaan daarom even uit van de verkoopprijs die Apple zelf aanhoudt.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën