Wie is de mol aflevering 6: vierkanten tellen, richtingsgevoel en hoogtevrees

10 februari, 2019 door Irene Boskma 0

Oei, wat hebben de kandidaten deze aflevering veel geld laten liggen. Waar vorige week nog een hoop werd verdiend, is er deze aflevering alleen maar geld uit de pot gegaan. De pot slonk van € 7900,- naar € 7550,-, dat vindt de mol vast niet erg.

Aflevering 6: 'Uithalen'

De kandidaten zijn nog steeds in de mooie omgeving van San Gil en Barichara. Jamie geeft aan dat hij eigenlijk nog maar weinig heeft gesproken met Rick Paul, terwijl hij hem wel verdenkt. Niels, Rick Paul en Sarah hebben nog steeds een bondje. Merel wordt door de anderen gezien als een inteliigente vrouw die ze goed in de gaten moeten houden. De sfeer is prima en de kandidaten lijken het ook buiten de opdrachten goed met elkaar te kunnen vinden.

Opdracht 1 Steentje Bijdragen
online adverteren www.zanox.nl

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën