WIN! 3x 2 kaarten voor The Amsterdam Coffee Festival

12 februari, 2019 door Redactie delicious. 0

De zesde editie van The Amsterdam Coffee Festival komt eraan. En terwijl de bonen nog roosteren, is het programma van hét koffiefestival van Nederland (en ver daarbuiten), zo goed als rond.

En dat programma ziet er heel goed uit. Van vrijdag 1 t/m zondag 3 maart ruikt de gehele Westergasfabriek naar, jawel, verse koffie. Het festival werd in 2011 in Londen geïntroduceerd en werd al uitgebreid naar Amsterdam, New York, Los Angeles en Milaan. 

AmsterdamCoffeeFestival-deliciousmagazineCoffeeFestival-deliciousmagazine

Alle koffiefans verzamelen
Met het festival wil de organisatie ‘de brug slaan tussen de hippe speciality coffee movement en de traditionele koffiecultuur.’ Concreet houdt dat in dat je op The Amsterdam Coffee Festival alles op het gebied van koffie ontdekt: van een foodmarkt, dj’s en cocktails met een stevige shot cafeïne tot het ontdekken van de nieuwste koffielabels en de ‘Mindful Coffee Movement’. Ook is er een grote competitie tussen de beste barista’s van de wereld: wie zet het allerbeste (en natuurlijk mooiste) bakkie?

Meer info over The Amsterdam Coffee Festival vind je hier.

Wil je hier heel graag bij zijn? Dat kan! Win nu 3x 2 weekendtickets voor hét koffiefestival van Nederland. Je hebt het hele weekend (vrijdag t/m zondag) toegang tot het festival. Vul nu het winformulier in en maak kans op 1 van de 3 (x2) kaarten: 


Deze winactie loopt t/m donderdag 21 februari 2019. Winnaars krijgen bericht via e-mail.

BRON & BEELD AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL

The post WIN! 3x 2 kaarten voor The Amsterdam Coffee Festival appeared first on delicious. magazine.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën