win een bomvol chocoladepakket van australian

10 april, 2019 door Redactie delicious. 0

Australian is er voor échte chocolovers! Niet zo gek dus dat wij in de aanloop naar pasen een speciaal paasassortiment op ons bureau hebben klaarstaan. Samen met Australian maken we 4 chocoliefhebbers héél blij, want zij kunnen winnaar worden van dit chocopakket t.w.v. € 65! Dit zit erin:

1 x Easter Bunny Box | Deze Easter Bunny Box zit tot de nok gevuld met heerlijke chocolade-eitjes. Perfect om te verstoppen, uit te delen of gewoon zelf op te eten. Met maar liefst 1 kilo (!) chocolade ben jij met pasen wel even zoet! De box bestaat uit een mix van gesuikerde choco-paaseitjes in de smaken melk chocolade met praline en luchtige crisps, witte chocolade met knapperige nougatstukjes en pure chocolade met romige witte chocoladevulling en pistache.

1 x Easter Eggs tube dragee pastel | Deze verpakking vol dragee-eitjes (met een suikerlaagje & premium melkchocolade) kún je niet negeren. Knapperig van buiten en gevuld met romige melkchocolade-praline. Wij waarschuwen je alvast: ze zijn verslavend lekker!

1 x Limited Eggstreme Egg Typical Dutch | Zie je door het bos de eitjes niet meer? Dat probleem verdwijnt als sneeuw voor de lentezon met dit chocolade paasei van maar liefst 14 cm hoog! Romige melkchocolade met een glanzende print van Hollandse tulpen.

Wil je kans maken op dit bomvolle chocoladepakket van Australian? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen!

 

Deze winactie loopt t/m 16 april 2019, 23:59 uur. Winnaars krijgen bericht via e-mail. Op deze actie zijn onze spelvoorwaarden van toepassing.

The post win een bomvol chocoladepakket van australian appeared first on delicious. magazine.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën