win vloeibaar goud

19 mei, 2017 door Redactie delicious. 0

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten olijfolie. Maar welke gebruik je nou wanneer? Er zijn soorten om in te bakken, te marineren en te dresseren. Met smaakjes en zonder. Liquido d’Oro maakt extra vergine olijfolie die voor alle doeleinden geschikt is en daarom perfect voor dagelijks gebruik.

De kwaliteit van olijfolie valt of staat met de kwaliteit van de olijven. Voor de olijfolie van Liquido d’Oro worden alleen de allerbeste handgeplukte olijven uit Italië gebruikt. Doordat de olijven direct geoogst worden zodra ze rijp zijn, hebben ze een intense smaak. Het zuiveren en filteren gebeurt op natuurlijke wijze, zonder toevoeging van chemicaliën. Helemaal biologisch dus. Extra fijn: de olijfolie spettert en geurt niet bij hoge temperaturen.

 

Wij mogen 5 lezers blij maken met een Liquido d’Oro olijfolie pakket t.w.v. €100,-. Laat hieronder je gegevens achter en maak kans!

 


online adverteren www.zanox.nl

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën