Woohoo: deze YouTuber heeft de hoofdrol in een nieuwe film gescoord!

19 mei, 2017 door Girlscene RSS 0

YouTubers begonnen met hun eigen camera op de zolderkamer, maar inmiddels zijn ze overal. YouTubers bewijzen dat ze van alle markten thuis zijn; ze brengen boeken uit, lanceren een eigen kleding/tassen/schoenen/make-up lijn en nu verschijnt er zelfs een YouTuber op het witte doek. En niet zomaar een rol. Déze YouTuber heeft de hoofdrol in een nieuwe film gescoord!

Filmdebuut

Kijk je ook zo graag naar de video's van MeisjeDjamila? Dan hebben we goed nieuws, want Djamila maakt haar filmdebuut in de nieuwe Nederlandse komedie Misfit! En niet zomaar een debuut, de YouTuber heeft meteen een hoofdrol te pakken. De keuze voor Djamila is niet zo vreemd. De film gaat over Julia die na een jarenlang verblijf in Amerika terugkeert naar Nederland. In Amerika was ze populair, maar in Nederland is ze de misfit. Een buitenbeentje dus. Djamila woont ook in Amerika, dus ze kan zich ongetwijfeld goed verplaatsen in de rol.  

Donny Roelvink

Djamila bevindt zich in goed gezelschap. Niemand minder dan Donny Roelvink, Niek Roozen, Chris Tates, Eddy Zoëy, Bente Fokkens en boyband 4U hebben ook een rol in de film gescoord. e opnames starten op 20 mei en vinden plaats in Amsterdam, Eindhoven en Lisse.  Misfit is vanaf 27 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën