World of Warcraft Classic komt op 27 augustus beschikbaar

15 mei, 2019 door Nichal Joosse 0

Blizzard heeft deze week bekendgemaakt dat World of Warcraft Classic zal verschijnen op 27 augustus 2019. Tijdens Blizzcon 2017 werd de eerste aankondiging gedaan, destijds ontvangen met heel veel applaus en gejuich. Gamers kunnen met World of Warcraft Classic terug naar de originele game van 2004, volgens velen nog altijd de beste versie van de populaire MMORPG.

Beta testen

Tot die tijd zullen er een aantal bètatests gehouden worden. Om daarvoor in aanmerking te komen moet je als speler onder Account Management wel eerst even de beta profile instellingen updaten en daar apart WoW Classic aanvinken. Blizzard zal vervolgens kiezen wie het wel of niet uit gaat nodigen om mee te doen aan de bèta.

Terug naar 2004

Met World of Warcraft: Classic gaat we terug naar het spel zoals het er rond de release in 2004 / 2005 uit zag. Er zullen dus maar 2 continenten beschikbaar zijn. Lang niet alle classes en races die nu beschikbaar zijn. Level 60 is de max die je zal kunnen bereiken. En het zal verder gebaseerd zal zijn op de 1.12-patch Drums of War.

Op Youtube verschijnen al de eerste previews van spelers die op 15 mei toegang hebben gekregen tot de bètaversie.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën