YAS! Bij H&M shop je nu ook kleding voor je hond

14 september, 2018 door Girlscene RSS 0

Het is helemaal niet gek om tegenwoordig kleding te kopen voor je hond. Zeker nu de herfst (en Dierendag!) voor de deur staat is het helemaal niet gek om een outfit voor je hond te kopen. Eerder moesten we naar speciale winkels of shopten we outfits online, maar vanaf nu kun je gewoon samen met je hond shoppen bij H&M. Hoe leuk is dat!?

Kleding voor je hond shoppen bij H&M
Is jouw hond mega fashionable en heeft hij/haar een garderobe waar je u tegen zegt? Of heeft ze misschien nog helemaal geen outfit maar wil je haar verrassen op Dierendag met een echt honden fashion item? Dan ben je bij H&M vanaf nu aan het goede adres. H&M verkoopt namelijk niet alleen meer kleding voor jou, maar hier shop je nu ook voor je hond. Van een schattige grijze gebreide sweater, tot een echte trenchcoat (jawel!). Jouw hond loopt er straks nog fabuleuzer bij dan jou. Oja, enneh om alvast in de kerstsferen te komen is er ook een kerstig pakje te koop. Scroll snel door voor de beelden. We need this.

h&m hond kledingh&m hond kleding

h&m hond kleding

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën