Yay! Deze Gossip Girl-acteur en Pretty Little Liars-ster spelen binnenkort samen in één serie

16 augustus, 2017 door Girlscene RSS 0

Gossip Girl en Pretty Little Liars fans opgelet! Heb jij Pretty Little Liars al helemaal uitgekeken en kun jij inmiddels meepraten met de afleveringen van Gosisp Girl? Dan heb jij even geluk, wij hebben namelijk heel goed nieuws uit serieland. Twee acteurs uit onze favoriete series zijn binnenkort namelijk samen te zien in een nieuwe serie. Lees hier wie het zijn.

Nieuwe serie 'You'


Niemand minder dan Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell is namelijk gecast voor de nieuwe thrillerserie 'You'. De serie is gebaseerd op de boeken van Caroline Kepnes en gaat over boekwinkelmanager Joe en schrijfster Beck. Joe heeft een vreemde obsessieve crush op Beck en zonder dat zij het doorheeft zorgt hij dat niets of niemand hem nog niet in de weg staat om dichtbij haar te komen. Spannend!

Shay gaat de rol spelen van Peach Salinger, zij heeft juist haar zinnen gezet op het veroveren van Joe. Snap jij het nog? ;-) De seriemakers hebben niet alleen Shay weten te strikken voor de serie, maar niemand minder dan onze 'lonely boy'  Dan uit Gossip Girl gaat de rol van Joe spelen in de serie.

Wanneer de serie te zien is en waar is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte!

Beeld: iStock, Getty Images | Bron: Variety.com

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën