YES: Kerstfilm All You Need is Love draait NU in de bioscoop

6 december, 2018 door Girlscene RSS 0

Stiekem kijken we al wéken kerstfilms. Van Home Alone, tot A Christmas Prince en The Grinch, wij hebben stiekem alles al gezien. Goed nieuws als jij ook al bent uitgekeken op de bestaande kerstfilms, want vanaf vandaag draait de Nederlandse kerstfilm All You Need is Love in de bioscoop. De trailer belooft in ieder geval heel veel goeds...

All You Need is Love de film
We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is de dag. De Nederlandse kerstfilm All You Need is Love draait in de bioscoop. Joehoe! Plan die kerstdate maar in, want als je van Nederlandse film en van kerstfilms houdt ga je dit geweldig vinden. Trommel dus alvast je boyfriend, bff of het hele gezin op, want de film is leuk voor iedereen.

All You Need is Love
In All You Need is Love zitten een heleboel bekende gezichten. De film draait om maarten Maarten ter Horst, gespeeld door Fedja van Huêt, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love. Hij verdwijnt op de vooravond van de speciale kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie (Rop Verheijen) zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Daarnaast zien ook de gezichten van acteurs Waldemar Torentstra Andere, Yannick Jozefzoon, Jasha Rudge, Bracha van Doesburgh, Eva Laurenssen, Frank Lammers en Annet Malherbe en Lies Visschedijk voorbij komen in de film. Go, go, gooo! Bekijk hieronder (nog een keer) de trailer om alvast in de (kerst)stemming te komen.

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën