YES! Op deze datum start het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder

13 juni, 2018 door Girlscene RSS 0

Hallo allemaal! Wat fijn dat je weer leest. We hebben namelijk heel goed nieuws voor alle fans van de hilarische serie De Luizenmoeder. Juf Ank keert namelijk terug op televisie en daar zijn wij allemaal hartstikke blij mee. Een nieuw seizoen over basisschool De Klimop, wij kunnen niet wachten. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, lees hier meer over de exacte datum van het nieuwe seizoen.

Nieuw seizoen De Luizenmoeder
Voel jij ook zo'n leegte op de zondagavond en hebben jullie Juf Ank ook zo gemist? Niet voor lang! Pak je agenda er maar vast bij, want vanaf zondag 5 augustus keert De Luizenmoeder terug op tv. AVROTROS kondigde een tijd geleden al aan dat er een nieuw seizoen onderweg is, en deze week werd het bekend dat de serie in augustus terug komt op de buis.

Om er alvast weer even in te komen... ;-)

Bron: AVROTROS | Beeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Real-time - laatste nieuws ...

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën