YouTube Rewind 2017 met Enzo Knol & NikkieTutorials

7 december, 2017 door Redactie Dutchcowboys 0

Nadat YouTube de top 10 meest trending video's bekend heeft gemaakt en bekend is geworden dat Lubach de meest bekeken YouTube video in Nederland heeft is nu ook de YouTube Rewind beschikbaar.

Voor het eerst zitten er Nederlandse YouTube Creators in YouTube Rewind: NikkieTutorials en Enzo Knol. De YouTube Rewind-video is een terugkerend eerbetoon aan het afgelopen jaar, met daarin verwijzingen naar de populairste en meest opvallende video’s, momenten en Creators op YouTube.

De muziek in de Rewind-video is een mashup van The Hood Internet met daarin de grootste hits en virals van het jaar, zoals Despacito, Shape of You, Shooting Stars en Humble.

YouTube Rewind in cijfers

  • Sinds 2012 is YouTube Rewind ruim 750 miljoen keer bekeken (202 miljoen keer in 2016, 128 miljoen keer in 2015, 120 miljoen keer in 2014, 123 miljoen keer in 2013 en 185 miljoen keer in 2012);
  • In YouTube Rewind 2017 komen 290 YouTubers, viral sensaties, topmuzikanten en beroemdheden aan bod;
  • In YouTube Rewind 2017 zien we YouTubers uit bijna 20 landen;
  • Van Tokio tot New York en van Los Angeles tot Rio de Janeiro, in totaal is er door verschillende medewerkers 20 dagen aan YouTube Rewind 2017 gewerkt.
online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën