YUM! In deze supermarkt koop je Lotus Speculoos roomijs

13 februari, 2018 door Girlscene RSS 0

Ben jij ook zo gek op de koekjes van het merk Lotus? Dan wist je waarschijnlijk al dat er een speciale Lotus Speculoospasta te koop is voor op je boterham. Maar wist je ook dat er Lotus Speculoosijs is? OMG! Verzamel snel al je besties, want vanavond gaan jullie Netflixen én Lotus Speculoosijs eten. Want het heerlijke ijs ligt gewoon in het vriesvak van deze Nederlandse supermarkt. 

Lotus Speculoosijs
We kunnen niet wachten totdat de temperaturen ein-de-lijk omhoog gaan zodat het weer tijd is voor ijs. Oké, who are we kidding? Het is altijd tijd voor ijs. ;-) Ben jij ook zo dol op ijs? Dan moet je deze smaak écht proberen. Het bekende koekjesmerk Lotus Speculoos heeft namelijk een complete lijn met verschillende soorten ijs. Jum! En het beste is dat de lekkere ijsjes gewoon bij Jumbo te koop zijn. 

Het ijs ligt al sinds april in de supermarkt, maar toch wisten we (tot nu) niet van het bestaan van het goddelijke ijs af. Het Lotus Speculoosijs is te koop bij Jumbo Supermarkten en kost €3,99 en €4,69 per stuk en bevat Speculoospasta, kruimels én stukjes Speculoos. 

 

Beeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën