Zakelijk

1 op de 3 zeker tien jaar bij dezelfde baas

Door: beurs.nl nieuws   / 23 april, 2018  
DEN HAAG (ANP) - Ongeveer een op de drie werknemers werkt gemiddeld tien jaar of langer bij dezelfde werkgever. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) becijferd.Vooral mensen die bij het openbaar bestuur en overheidsdiensten werken zijn.....
lees verder

Bus met fans AZ aangehouden op A16

Door: ANP   / 22 april, 2018  

ROTTERDAM (ANP) - Op de snelweg A16 is zondag een bus met supporters van AZ tegengehouden omdat er uit het voertuig blikjes bier werden gegooid. De politie heeft twee mensen aangehouden. De bus was op weg terug naar Alkmaar vanuit Rotterdam, waar AZ in de bekerfinale met 3-0 verloor van Feyenoord.

Het bericht Bus met fans AZ aangehouden op A16 verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Bendsneyder twintigste in Verenigde Staten

Door: ANP   / 22 april, 2018  

AUSTIN (ANP) - Bo Bendsneyder is bij de Grote Prijs van de Verenigde Staten als twintigste geëindigd in de Moto2. De Nederlandse motorcoureur wacht na drie wedstrijden nog op zijn eerste punten. Eerder finishte Bendsneyder als achttiende in Qatar en als 28e in Argentinië.

Het bericht Bendsneyder twintigste in Verenigde Staten verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Feest in Rotterdam na bekerwinst Feyenoord

Door: ANP   / 22 april, 2018  

ROTTERDAM (ANP) - Na de bekerwinst van Feyenoord vierde Rotterdam zondag uitbundig feest. Net als bij het behalen van de landstitel vorig seizoen gingen mensen na het laatste fluitsignaal de fontein op het Hofplein in. Ook klonk er veel getoeter van auto's. Op het Stadhuisplein vlogen van blijdschap de glazen bier door de lucht.

Het bericht Feest in Rotterdam na bekerwinst Feyenoord verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

D66 wil af van bemiddelingsbureaus pgb’s

Door: ANP   / 22 april, 2018  

DEN HAAG (ANP) - Bemiddelingsbureaus voor het persoonsgebonden budget (pgb) moeten verboden worden. Dat wil D66-Tweede Kamerlid Vera Bergkamp. Zij heeft hiervoor een plan opgesteld met belangenvereniging Per Saldo en verzekeraar Zilveren Kruis.

Het bericht D66 wil af van bemiddelingsbureaus pgb’s verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Roeister Keijser prolongeert titel

Door: ANP   / 22 april, 2018  

AMSTERDAM (ANP) - Roeister Marieke Keijser heeft bij de NK kleine nummers haar titel in de lichte skiff geprolongeerd. De nummer twee van het WK vorig jaar in Florida verwees Martine Veldhuis naar de tweede plaats. Ilse Paulis, olympisch kampioene in de lichte dubbeltwee (met Maaike Head), kwam als derde over de finish.

Het bericht Roeister Keijser prolongeert titel verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Ruim 30.000 bijen geteld dit weekeinde

Door: ANP   / 22 april, 2018  

AMSTERDAM (ANP) - Tijdens de eerste Nationale Bijentelling hebben meer dan 3000 mensen dit weekeinde in totaal ruim 30.000 bijen geteld in hun tuin of op hun balkon. Twee derde van deze bijen waren wilde bijen, constateert de organisatie.

Het bericht Ruim 30.000 bijen geteld dit weekeinde verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Burger behaalt in Chiasso derde ITF-titel

Door: ANP   / 22 april, 2018  

CHIASSO (ANP) - Cindy Burger heeft voor de derde keer in haar loopbaan een ITF-toernooi op haar naam geschreven. De Volendamse tennisster was de beste in Chiasso in Zwitserland, waar ze in de finale afrekende met de Roemeense Georgiana Serban: 6-7 (4) 6-4 6-3.

Het bericht Burger behaalt in Chiasso derde ITF-titel verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Luiten eindigt in top tien in Marokko

Door: ANP   / 22 april, 2018  

RABAT (ANP) - Joost Luiten heeft het golftoernooi om de Trophée Hassan II in Marokko afgesloten op de gedeelde negende plek. De 32-jarige Rotterdammer kon op de laatste dag niet verder klimmen in het klassement. Hij ging rond in 72 slagen (par). Met een totaalscore van 284 slagen (-4) gaf Luiten vier slagen toe op de Franse winnaar Alexander Levy.

Het bericht Luiten eindigt in top tien in Marokko verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Weening tweede in Kroatië

Door: ANP   / 22 april, 2018  

ZAGREB (ANP) - Pieter Weening is als tweede geëindigd in de Ronde van Kroatië. De Nederlander van Team Roompot-NL Loterij kon de Wit-Rus Kanstantsin Siutsou in de vijfde en laatste etappe niet meer uit de leiderstrui rijden.

Het bericht Weening tweede in Kroatië verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Gormah kon niet lezen en kreeg zo schuld van 50.000 euro

Door: NOS economie   / 22 april, 2018  
De helft van de mensen met problematische schulden kan slecht lezen. Dat is opvallend veel en zorgwekkend, zegt het team van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) dat hiernaar onderzoek deed. Het betekent dat veel mensen met schulden brieven van instant.....
lees verder

Bedrijfscijfers domineren beursweek

Door: beurs.nl nieuws   / 22 april, 2018  
AMSTERDAM (ANP) - De komende beursweek staat bol van de bedrijfsresultaten. In Amsterdam komen onder meer grote fondsen als Philips, Randstad, AkzoNobel, KPN en Shell met cijfers. Ook elders in Europa en in de VS is de bedrijfsagenda goed gevuld, met o.....
lees verder

‘VW mist ernst bij afhandelen dieselkwestie’

Door: beurs.nl nieuws   / 22 april, 2018  
BERLIJN (ANP/DPA) - De Duitse automaker Volkswagen mist de ernst bij het afhandelen van het dieselschandaal, zo schrijft Bild am Sonntag. De krant citeert Larry Thompson, die in de nasleep van de affaire door de Amerikaanse autoriteiten was aangewezen .....
lees verder

Zo ga je zakelijk gekleed tijdens warm weer

Door: mariettenieuws   / 22 april, 2018  

Het valt business en image coach Astrid Mast van Succes Trek Je Aan op dat

Het bericht Zo ga je zakelijk gekleed tijdens warm weer verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën