Zakelijk

Tesla verrast met kwartaalwinst

Door: ANP   / 23 oktober, 2019  

PALO ALTO (ANP/BLOOMBERG) - Tesla rapporteerde woensdag een verrassende winst over het derde kwartaal. De maker van elektrische auto's gaf daarbij aan dat het veel vertrouwen heeft in het leveren van meer dan 360.000 wagens dit jaar.

Het bericht Tesla verrast met kwartaalwinst verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Driejarenplan moet winst eBay opkrikken

Door: ANP   / 23 oktober, 2019  

SAN JOSE (ANP/BLOOMBERG) - Internethandelaar eBay geeft zichzelf drie jaar de tijd om de winstmarges bij de onderneming te verbeteren. Daarbij is de toekomst van ticketverkoper StubHub nog ongewis, zo meldde het moederbedrijf van het Nederlandse Marktplaats in zijn handelsupdate over het derde kwartaal.

Het bericht Driejarenplan moet winst eBay opkrikken verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Wall Street poetst eerdere minnen weg

Door: ANP   / 23 oktober, 2019  

NEW YORK (ANP) - De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag met kleine winsten de handel uitgegaan, na eerder in de min te hebben gestaan. Beleggers verwerkten een grote stroom aan bedrijfsresultaten, waaronder die van vliegtuigmaker Boeing en machinemaker Caterpillar. Die bedrijven zijn doorgaans gevoelig voor de aanhoudende handelsstrijd tussen China en de Verenigde Staten en worden gezien als een graadmeter voor de stand van de wereldeconomie.

Het bericht Wall Street poetst eerdere minnen weg verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

FIA straft Renault in Formule 1

Door: ANP   / 23 oktober, 2019  

MEXICO-STAD (ANP) - De Formule 1-coureurs Daniel Ricciardo en Nico Hülkenberg zijn uit de uitslag van de Grote Prijs van Japan geschrapt. Beiden rijden voor Renault. De internationale automobielfederatie FIA strafte de Franse renstal wegens het gebruik van een illegaal onderdeel in het remsysteem tijdens de race op 13 oktober.

Het bericht FIA straft Renault in Formule 1 verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

‘Criminele groep achter bloedpriktruc’

Door: ANP   / 23 oktober, 2019  

UTRECHT (ANP) - De politie vermoedt dat een criminele groep achter een aantal babbeltrucs zit waarbij de daders zich voordoen als zorgverleners die bloed komen prikken. Inmiddels zijn vier gevallen bekend waarbij ouderen het slachtoffer zijn geworden. Bij de slachtoffers werd daadwerkelijk bloed afgenomen en tegelijk werden ze beroofd van hun geld.

Het bericht ‘Criminele groep achter bloedpriktruc’ verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Zes kanshebbers op NS Publieksprijs

Door: ANP   / 23 oktober, 2019  

AMSTERDAM (ANP) - Zes boeken maken kans om door de lezers bekroond te worden met de NS Publieksprijs 2019. Het zijn Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer, Otmars zonen van Peter Buwalda, Pessimisme kun je leren! van Lévi Weemoedt, Rinkeldekink van Martine Bijl, Taal voor de leuk van Paulien Cornelisse en Wees onzichtbaar van Murat Isik. Er kan tot en met woensdag 20 november worden gestemd via internet en biljetten in boekhandels en bibliotheken.

Het bericht Zes kanshebbers op NS Publieksprijs verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Veel vrouwelijke filmmakers op IDFA 2019

Door: ANP   / 23 oktober, 2019  

AMSTERDAM (ANP) - De 32e editie van IDFA, het internationale documentairefestival in Amsterdam, wordt de editie met het hoogste percentage vrouwelijke filmmakers ooit. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt. Het festival opent woensdag 20 november in Koninklijk Theater Carré met de wereldpremière van de film Sunless Shadows van de Iraanse filmmaker Mehrdad Oskouei.

Het bericht Veel vrouwelijke filmmakers op IDFA 2019 verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Zuckerberg noemt digitale munt in hoorzitting ‘riskant’

Door: NOS economie   / 23 oktober, 2019  
Facebook zal zich terugtrekken uit het initiatief om een nieuwe digitale munt te beginnen, de libra, als die zonder toestemming van de Amerikaanse toezichthouders wordt uitgegeven. Dat zei topman Mark Zuckerberg op een hoorzitting in het Amerikaanse Co.....
lees verder

Verdachte aanrijding Deventer langer vast

Door: ANP   / 23 oktober, 2019  

DEVENTER (ANP) - De 37-jarige man uit Deventer die wordt verdacht van het aanrijden van vijf voetgangers in zijn woonplaats blijft langer vastzitten. De rechter-commissaris heeft het voorarrest van de verdachte met twee weken verlengd, aldus een woordvoerder van de rechtbank Overijssel.

Het bericht Verdachte aanrijding Deventer langer vast verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Lichaam vermiste Tange vermoedelijk gevonden

Door: ANP   / 23 oktober, 2019  

OOSTERHOUT (ANP) - De politie heeft in een bos nabij het Brabantse Terheijden vermoedelijk het lichaam gevonden van de 53-jarige Sacco Tange uit Oosterhout die ruim een week werd vermist.

Het bericht Lichaam vermiste Tange vermoedelijk gevonden verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Zuckerberg in de slag met sceptische politici

Door: ANP   / 23 oktober, 2019  

WASHINGTON (ANP/BLOOMBERG) - Facebook-baas Mark Zuckerberg had woensdag in het Amerikaanse Congres de nodige moeite om politici achter zijn plannen voor cryptomunt libra te krijgen. De criticasters vroegen zich met name af of Facebook wel het juiste bedrijf was om een dergelijk project op te zetten, in het licht van de vele privacyvraagstukken die de techreus nog niet allemaal heeft weten op te lossen.

Het bericht Zuckerberg in de slag met sceptische politici verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

De verzekering oplichten doe je (niet) zo

Door: NOS economie   / 23 oktober, 2019  
Verzekeraars hebben vorig jaar 12.879 keer fraude vastgesteld, zo bleek vanochtend. Dat is een stijging van ruim elf procent ten opzichte van een jaar eerder. Dagelijks zijn zo'n 450 onderzoekers bezig met het opsporen van verzekeringsfraude. Wij vroeg.....
lees verder

Brunel door het stof op Damrak

Door: ANP   / 23 oktober, 2019  

AMSTERDAM (ANP) - Detacheerder Brunel verloor woensdag bijna een kwart van zijn beurswaarde op het Damrak. De onderneming werd door beleggers afgestraft na een winstwaarschuwing. In de lichtrode AEX-index in Amsterdam was er bovengemiddelde aandacht voor bierbrouwer Heineken en verfreus AkzoNobel die met cijfers kwamen.

Het bericht Brunel door het stof op Damrak verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Boeing ziet winst fors slinken

Door: NOS economie   / 23 oktober, 2019  
Vliegtuigbouwer Boeing heeft in het derde kwartaal fors minder winst geboekt in vergelijking met vorig jaar. Het gaat om een daling van 53 procent tot 895 miljoen dollar, omgerekend 805 miljoen euro. Belangrijkste oorzaak voor de winstdaling is de cris.....
lees verder

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën