Economie

Dumoulin wegens blessure niet naar Tour

Door: ANP   / 20 juni, 2019  

HILVERSUM (ANP) - Wielrenner Tom Dumoulin neemt niet deel aan de Ronde van Frankrijk. Dat maakte de kopman van Sunweb bekend bij de NOS. Eerder dit seizoen raakte Dumoulin in de Ronde van Italië geblesseerd aan een knie. Het herstel daarvan duurt langer dan verwacht. "De Tour gaat hem niet worden", aldus de renner.

Het bericht Dumoulin wegens blessure niet naar Tour verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Fastned stelt uitgifte nieuwe aandelen uit

Door: ANP   / 20 juni, 2019  

AMSTERDAM (ANP) - Snellaadstation Fastned stelt de uitgifte van nieuwe certificaten van aandelen op Euronext uit. Het bedrijf maakt vrijdag zijn debuut op het Damrak, maar vooralsnog wordt alleen in zogeheten depository receipts gehandeld.

Het bericht Fastned stelt uitgifte nieuwe aandelen uit verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Bijstandscontrole levert R’dam 12,6 miljoen op

Door: ANP   / 20 juni, 2019  

ROTTERDAM (ANP) - Een intensieve controle of inwoners terecht een bijstandsuitkering ontvingen, heeft Rotterdam vorig jaar een besparing van 12,6 miljoen euro opgeleverd, meldt de gemeente. Daarnaast heeft de gemeente nog eens voor 2 miljoen euro aan boetes uitgedeeld aan bijna 3000 Rotterdammers die zich niet hielden aan de informatieplicht, bijvoorbeeld omdat ze verzuimden te melden dat ze samenwonen of inkomsten hadden

Het bericht Bijstandscontrole levert R’dam 12,6 miljoen op verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Premier Italië wil dialoog, geen ander beleid

Door: ANP   / 20 juni, 2019  

ROME (ANP) - De Italiaanse premier Giuseppe Conte heeft de Europese Commissie een brief geschreven waarin hij volgens Italiaanse media vasthoudt aan het economisch beleid van de regering. Hij heeft daarbij beklemtoond dat Rome in een open dialoog wenst te blijven om te praten over manieren om te voorkomen dat de commissie strafmaatregelen tegen Italië neemt.

Het bericht Premier Italië wil dialoog, geen ander beleid verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Goudprijs op hoogste niveau in 5 jaar

Door: ANP   / 20 juni, 2019  

SINGAPORE (ANP) - De goudprijs is gestegen tot het hoogste niveau in meer dan vijf jaar, nadat de Amerikaanse Federal Reserve heeft aangegeven bereid te zijn de rente te verlagen. Voor een troy ounce goud (31,1 gram) moest op de termijnmarkt in Singapore meer dan 1394 dollar betaald worden, het hoogste punt sinds september 2013.

Het bericht Goudprijs op hoogste niveau in 5 jaar verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Damrak opent in de plus

Door: ANP   / 20 juni, 2019  

AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse aandelenbeurs is donderdag met winst geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen in het groen. Beleggers verwerkten het rentebesluit van de Federal Reserve (Fed). De Amerikaanse centrale bank hield de rente ongewijzigd, maar zette wel de deur open voor een verlaging in de toekomst.

Het bericht Damrak opent in de plus verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Kritiek premier Maleisië op JIT-rapport

Door: ANP   / 20 juni, 2019  

KUALA LUMPUR (ANP) - De premier van Maleisië geeft in een reactie scherpe kritiek op de laatste bevindingen van het Joint Investigation Team (JIT) dat de ramp met vlucht MH17 onderzoekt. Mahathir Mohamad concludeert dat die bevindingen ,,niets anders dan van horen zeggen'' zijn.

Het bericht Kritiek premier Maleisië op JIT-rapport verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

VNO-NCW ‘verrast’ door oproep Rutte voor meer loon

Door: NOS economie   / 20 juni, 2019  
"Verrast". Dat was de reactie van Hans de Boer, voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW, toen hij dit weekend de oproep van premier Rutte hoorde. Op een partijbijeenkomst van de VVD riep de premier grote bedrijven op het salaris van hun personeel .....
lees verder

CBL: omzet supermarkten loopt hard op dit jaar

Door: ANP   / 20 juni, 2019  

SCHEVENINGEN (ANP) - Supermarkten maken zich op voor de stevigste omzetstijging in jaren. Dat stelt het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) op basis van eigen cijfers. De opbrengsten lopen volgens de organisatie dit jaar vooral op vanwege het hogere btw-tarief.

Het bericht CBL: omzet supermarkten loopt hard op dit jaar verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

‘Vlot herstel Herlings mag worden verwacht’

Door: ANP   / 20 juni, 2019  

DEN HAAG (ANP) - Voor de onfortuinlijke motorcrosser Jeffrey Herlings lijkt het seizoen nog niet voorbij. Sportdirecteur Joël Smets van KTM, de ploeg van de regerend wereldkampioen in de koningsklasse MXGP, hoopt de 24-jarige Brabander dit jaar nog in actie te zien. ''Maar dat is niet iets waar we ons nu mee bezig moeten houden. De breuk moet gewoon goed genezen, dat is het allerbelangrijkste", laat Smets weten bij de NOS.

Het bericht ‘Vlot herstel Herlings mag worden verwacht’ verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Nikkei hoger na besluit Bank of Japan

Door: ANP   / 20 juni, 2019  

TOKIO (ANP) - De aandelenbeurs in Japan is donderdag met winst gesloten. De beurshandel stond in het teken van de centrale banken. De Bank of Japan (BoJ) hield het ruime monetaire beleid ongewijzigd. Ook in de Verenigde Staten liet de Federal Reserve (Fed) de rente ongewijzigd. Wel hintte de Fed op een renteverlaging later dit jaar.

Het bericht Nikkei hoger na besluit Bank of Japan verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Concert gaat niet door? Servicekosten krijg je niet terug – onterecht

Door: NOS economie   / 20 juni, 2019  
Ticketmaster, de grootste concertkaartjesverkoper van Nederland, betaalt servicekosten niet terug als concerten verschoven of geannuleerd worden en klanten hun geld terugvragen. Dat is in strijd met de wet, zeggen de Autoriteit Consument & Markt en.....
lees verder

Weerdiensten: zomerhitte op komst

Door: ANP   / 20 juni, 2019  

DEN HAAG (ANP) - De eerste hittegolf van dit jaar lijkt in aantocht, melden de weerdiensten Weeronline en Meteogroup. Vanaf zondag wordt het bijzonder warm en er is een grote kans dat het begin volgende week landinwaarts meerdere dagen achter elkaar ruim 30 graden wordt.

Het bericht Weerdiensten: zomerhitte op komst verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

In de koffer kijken van: stewardess Margje Huiden

Door: mariettenieuws   / 20 juni, 2019  

Ze werkt al 18 jaar als stewardess voor KLM en heeft in totaal 8.106 uur

Het bericht In de koffer kijken van: stewardess Margje Huiden verscheen eerst op Nieuws.nl.

..
lees verder

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën