Zo kun jij je aanmelden om GRATIS te interrailen deze zomer

5 december, 2018 door Girlscene RSS 0

Hoewel hier de winter nog moet beginnen en het nog eeuwen lijkt te duren voordat de zomer weer begint, is het juist in deze tijd van het jaar het allerleukst om alvast plannen te maken voor komende zomer. Trommel deze week je vriendinnen nog op om alvast plannen te maken, want jullie kunnen je inschrijven om gratis te interrailen. Ja, GRATIS. Lees hier hoe.

Gratis interrailen
Hebben jij en je vriendinnen nog geen vakantieplannen gemaakt voor deze zomer? Dan hebben wij hier een plan voor jullie. Ga interrailen! Pizza's eten in Italië, zonnen aan het strand in Portugal en shoppen is Parijs... En dat helemaal gratis! Zie jij jezelf al met vriendinnen op pad deze zomer? Het mooiste aan dit alles is dat jullie het dit jaar helemaal gratis kunt doen. Hoe? Lees dan snel verder.

interrailen trein vakantie

Zo interrail je gratis
Ben jij 18 jaar en heb je de nationaliteit van een van de lidstaten van de Europese Unie? Dan heb jij geluk. Want jij maakt kans op gratis interrailen. Doe nu je aanvraag op de website van DiscoverEU en vul de vijf quizvragen over Europese cultuur en diversiteit, en over jongereninitiatieven in. Meedoen kan nog tot 11 december 12:00 uur.

Beeld: iStock

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën