Zo wordt er gereageerd op de eerste aflevering van De Luizenmoeder

11 februari, 2019 door Redactie Dutchcowboys 0

Vanmorgen maakte Stichting Kijkonderzoek bekend dat gisteravond maar liefst een kleine 4 miljoen mensen hebben gekeken naar de eerste aflevering van het tweede seizoen van De Luizenmoeder. En dat is een record. Vorig jaar trok de meest bekeken aflevering 4,7 miljoen kijkers, maar dat was inclusief meer dan een miljoen mensen die de aflevering on demand bekeken. De openingsaflevering van het eerste seizoen trok vorig jaar 'slechts' 750.000 kijkers. We kunnen dus wel concluderen dat dit kijkcijferkanon nog steeds populair is.

Curlingouders en Safety First

In de eerste aflevering leerden we van Juf Ank wat 'curlingouders' zijn. Een curlingouder wil alle obstakels in het leven van zijn of haar kind uit de weg bezemen. Achmed is een nieuwe leerling in de klas van Juf Ank en ze heeft de hele zomer geoefend op het uitspreken van zijn naam (Aggggggmed). Helaas moet de moeder van Achmed haar corrigeren, want je spreekt het toch echt uit zoals het er staat. De vader van het jongetje wordt door vader Karel aangezien voor terrorist, waarna een aantal beschamende acties elkaar opvolgen.

Ondertussen heeft Anton bedacht dat de school dit jaar extra aandacht aan veiligheid moet besteden, onder het mom van 'safety first'. Dit komt natuurlijk helemaal niet uit de verf zoals hij voor ogen had.

Reacties op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen

Het is echt (na)genieten om alle reacties te lezen op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. De ongemakkelijke momenten en het aan de kaak stellen van maatschappelijke issues worden door de kijkers gewaardeerd. En de term 'curlingouders' gaan we dit jaar vast nog veel vaker horen.

Bekijk hieronder een selectie van de leukste en meest opvallende reacties.

online adverteren www.zanox.nl

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën