Zo zag Lil’ Kleine er als 12-jarig jongetje uit

12 oktober, 2017 door Girlscene RSS 0

Lil' Kleine is al sinds 2015 niet meer weg te denken uit de hitlijsten én het showbizznieuws. Met een uitverkocht concert in Carré en een succesvol nieuw album gaat het zeker niet slecht met de rapper. Maar wat weinig mensen weten is dat Lil' Kleine als 12-jarig jongetje ook al in de schijnwerpers stond... 

Dat rappen écht de passie van Lil' Kleine is, bewijzen oude beelden van Het Jeugdjournaal. De rapper werd geïnterviewd omdat hij op 12-jarige leeftijd een platencontract had gescoord bij hetzelfde label als Lange Frans en Baas B. Fun fact: Baas B is de ontdekker van Lil' Kleine!

In het interview vertelt hij over zijn raps, maar ook dat hij graag bekend wil worden. “Ik wil heel bekend worden, echt waar. Ik blijf rappen omdat ik het leuk vind. Maar het zou me nog leuker lijken als iedereen me herkent," aldus Lil' Kleine. Het mag duidelijk zijn: Lil' Kleine's dromen zijn uitgekomen!

Maar wat ons vooral opvalt is hoe schattig de rapper is als 12-jarige jongen!

Beeld: Brunopress

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën