Zo zag Temptation Island’s Mezdi er vroeger uit

19 februari, 2019 door Girlscene RSS 0

Als je de vorige seizoenen Temptation Island hebt gevolgd, dan ben je Mezdi vast nog niet vergeten. Hij deed eerst mee als koppel en keerde vervolgens terug als verleider. Inmiddels is hij uitgegroeid tot ''your favorite asshole'' zoals hij zichzelf noemt op Instagram, maar vroeger bleek hij helemaal niet zo'n bad boy te zijn.

'Van onschuldig studentje naar professioneel etterbak'
Mezdi komt op televisie over als een stoer mannetje en zijn mondje zeker niet op de verkeerde plaats, maar vroeger zag Mezdi er dus heel anders uit. Begin deze maand plaatste Mezdi een foto uit de oude doos, waarop een onschuldige jonge Mezdi is te zien. Hij schrijft erbij "hahahahaha van onschuldig studentje naar professioneel etterbak." Lang haar, een lieve lach en dát hondje. Cute!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door your favorite asshole (@mezdi) op

Beeld: RTL

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën